SIDSTE CHANCE! Kom med Kawasaki Danmark på bane i Jylland - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

SIDSTE CHANCE! Kom med Kawasaki Danmark på bane i Jylland

Absolut sidste chance for tilmelding til Kawasaki Riders Day, som afvikles d. 26/5.
Steffen F. Olesen
21/05-2023 kl. 08:01

Grundet et par afbud i sidste øjeblik er der ledige pladser til Kawasaki Danmarks arrangement d. 26/5 på FDM Jyllandsringen, hvor 45 deltagere på egen indregistrerede motorcykel får mulighed for at køre en hel del omgange på Danmarks absolut sjoveste racerbane, i selskab med ligesindede og yderst erfarne instruktører.

Og selvom det er Kawasaki Danmark der står bag arrangementet er motorcykler af alle mærker altså velkommen; så uanset om du og din makker kører Suzuki, Honda, Yamaha, BMW, Ducati, Triumph eller en helt anden model, er du velkommen til at deltage.

Få pladser tilbage!

Da tilmelding sker efter først til mølle princippet vil tilmeldinger efter nr. 45 blive sat på en venteliste, og første mand på ventelisten vil overtage første ledige plads i tilfælde af afmeldinger.

Efter tilmelding modtager du en faktura som bedes betalt, og først herefter er tilmeldingen endelig godkendt.

Hvad sker der?
Kawasaki Riders Day er et arrangement, som først og fremmest går ud på at hygge sig i selskab med ligesindede, og hvor deltagerne får mulighed for at køre en hel del omgange på deres egen motorcykel på FDM Jyllandsringen i trygge rammer.

Der køres altså IKKE hardcore ræs, men bare rolig; instruktørerne skal nok guide dig rundt i et så fornuftigt tempo, at både fodhvilere og knæklodser kan miste mødommen hvis det ønskes.
Det er dig som deltager der sætter tempoet, men alle kører med respekt for andre deltagere.

Hvem kan deltage?
Alle mærker, former, farver og køn er velkomne på dagen, ligesom der heller ikke stilles krav til erfaring med kørsel på bane.
De eneste krav er, at du først og fremmest sikrer dig en plads til arrangementet via tilmeldingsknappen i artiklen her, stiller på en dansk indregistreret motorcykel med nummerplade, at du kører med original udstødning eller effektiv db-killer som opfylder gældende miljøkrav i forhold til støj, at du kører med udstyr godkendt til færdsel på motorcykel fra top til tå, og at du som fører er i besiddelse af et gyldigt dansk kørekort.

Medbragt madpakke?
Nej det skal du ikke tænke på, for Kawasaki Danmark er på dagen vært ved en kop kaffe eller the og et rundstykke i tidsrummet 08.00 – 08.30, og i middagspausen nyder vi en inkluderet let frokost imens vi deler røverhistorier og latter.

Kørsel på bane
Dagens kørsel på FDM Jyllandsringen indledes kl. 09.00, hvor deltagerne er delt op i tre grupper af ca. 15 personer.
Under kørslen på bane er der instruktører til rådighed for at sikre, at vi kører den rigtige vej rundt, for at demonstrere ideallinjer, og for generel vejledning.
Instruktørerne har stor erfaring med både køretekniske kurser, landevejskørsel og racerløb med i rygsækken, og deler gerne ud af disse samt tips og tricks i pauserne mellem kørepas.

Bemærk: Der er IKKE tale om et køreteknisk kursus, men en dag hvor vi sammen deler glæden ved motorcykler, og får chancen for at udforske dem under kontrollerede forhold på et lukket anlæg.

Hver gruppe deltager dagen igennem i ét kørepas pr. time, som kun er afbrudt af en times middagspause midt på dagen. Det vil sige, at du får seks pas på banen af ca. 15 minutters varighed.

Tiden mellem kørepassene kan bruges på at sparke dæk, hygge sig med de andre deltagere, sludre med den instruktør som ikke kører imens der holdes en tiltrængt pause, få en snak med den danske Kawasaki importør, prøvekøre en af årets Kawasaki nyheder på offentlig vej, og udveksle røverhistorier med de andre deltagere.

En lille gave
Når arrangementet nærmer sig enden siger vi tak for en dejlig dag, og Kawasaki Danmark omdeler til deltagerne en lille goodiebag, som blandt andet indeholder et til dagen fremstillet Kawasaki Riders Day 2023 krus.

Praktisk information og pris
– Det er på dagen ikke tilladt at køre med larme-udstødning på FDM Jyllandsringen. Derfor beder vi deltagere møde op med standard udstødning, eller effektiv DB-killer.
Der er nogle støjkrav på sådan en racerbane, som skal overholdes for at dette arrangement kan gennemføres, og dette håndhæves med hård hånd.
Hvis din motorcykel larmer for meget forbeholder arrangøren sig retten til, at sige tak for denne gang.
Der kegles op til slalomkørsel i to baner ved siden af hinanden på FDM Jyllandsringens langside for at overholde støjkravene.

– Der stilles krav til fuldt udstyr fra top til tå; som minimum skal du køre med hjelm, handsker, jakke, bukser og støvler.
Alt sammen godkendt til færdsel på motorcykel.

– Der serveres morgenmad fra kl. 08:00 til 08:30.
Rundstykke, kaffe og the.

– Inden gruppeinddeling udføres der en mindre teknisk kontrol af samtlige motorcykler, hvor der vil være fokus på udstødninger, dæk, gashåndtag og bremser.
Så sørg nu for at det hele spiller, og at dit gashåndtag selv hopper tilbage på plads.

– Der serveres middagsmad i pausen fra 12:00 til 13:00.

– Deltagelse kan kun ske på dansk indregistreret motorcykel med nummerplade.

– Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet og efter tilmelding nr. 45 åbnes en venteliste, hvor første mand på listen står først i køen til en plads i tilfælde af afmeldinger.

– Pris: 1.990,- Dkr.Da tilmelding sker efter først til mølle princippet vil tilmeldinger efter nr. 45 blive sat på en venteliste, og første mand på ventelisten vil overtage første ledige plads i tilfælde af afmeldinger.

Kort tid efter tilmelding modtager du en faktura som bedes betalt, og først herefter er tilmeldingen endelig godkendt.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start