Ses vi på Jyllandsringen d. 17. Maj? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ses vi på Jyllandsringen d. 17. Maj?

D. 17 Maj kører vi en hel del frisk svingkørsel, sparker dæk, udveksler røverhistorier og kigger på friske modeller - 𝗦𝗲𝘀 𝘃𝗶?
CO
04/05-2022 kl. 16:32

Foråret er over os, og antallet af motorcykler på de danske veje er eksploderet.
Det er så lækkert, at man igen kan trille en tur til ishuset eller krudte dyret af på de snoede sogneveje.
Specielt det der med at køre i sving synes rigtig mange af os er rigtig sjovt, og nogle af os har allerede deltaget på årets første kørekursus eller banedag, hvor man fik banket rusten af, hvor man ikke skulle bekymre sig over modkørende trafik, og hvor der kunne køres med lidt dybere nedlægning end normalt.

Her kan der køres med nedlægning
Men der er også nogle af os, som endnu ikke har haft mulighed for at få løsnet de stive led med frisk svingkørsel.
Derfor henleder vi opmærksomheden på, at den danske Kawasaki importør tirsdag. d. 17 Maj har lejet FDM Jyllandsringen, hvor 45 deltagere får mulighed for en stribe kørepas på Danmark’s største racerbane.
Dem som tidligere har deltaget i MagaCin’s legedag – som du kan se video fra i artiklen under dette afsnit – vil være bekendt med konceptet for kørslen på bane.
MagaCin’s udsendte deltager som baneinstruktører ved arrangementet 17. Maj, og vores fotograf vil også være til stede for at forevige begivenheden.


Det er nok lidt problematisk at garantere højt solskin og 25 grader den pågældende dag. Men vi kan til gengæld garantere for, at der bliver rig mulighed for, at hygge med ligesindede.
Det er en genial mulighed for at få en på opleveren, og da helt specielt for dem der aldrig før har kørt på bane.

Kom til Kawasaki Riders Day på Jyllandsringen
Sådan lyder opfordringen fra den danske Kawasaki importør, der Tirsdag d. 17. Maj afholder et arrangement på FDM Jyllandsringen, hvor deltagerne får en stribe kørepas på banen i selskab med erfarne instruktører, hygger sig med ligesindede i pitområdet, kan få en sludder med den danske Kawasaki importør, kan bese udstillede modeller, har mulighed for at prøvekøre udvalgte Kawasaki modeller, får udleveret en lille Kawasaki goodie-bag, og hvor tre heldige deltagere får lov til at prøvekøre en Kawasaki H2 Carbon Edition… Sidstnævnte kan vi skrive under på ikke er en helt kedelig oplevelse.
Se eksempelvis artiklen Prøvekørt: Ballistisk missil på to hjul.

Alle kan deltage!
Selv om arrangementet betegnes som Kawasaki Riders Day, kan ejere af alle mærker motorcykler deltage, men deltagerantallet er begrænset til 45, så det bliver et relativt intimt arrangement.
Det bliver med garanti vildt hyggeligt, så det har rødderne på MagaCin ikke tænkt sig at gå glip af.
Der er stadig ledige pladser, og vi glæder os til gensynet med gamle kendinge, men ser også frem til at stifte nye bekendtskaber.

Tilmelding og mere information findes via linket herunder

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start