Sankthans aflyst flere steder - Ingen MC til stranden
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sankthans aflyst i store dele af landet

Traditionen med motorcykel til stranden sankthans som mange benytter, skal ændres for mange i 2018
Webmaster
19/06-2018 kl. 13:00

Mange motorcyklister kender det. En skøn eftermiddags / aftentur på motorcyklen, afsluttende med hygge og bål-kiggeri et idyllisk sted i Danmark. Sådan forløber sankthans for mange motorcyklister.

Men i 2018 bliver traditionen måske ikke så let at følge, da beredskabsstyrelsen er netop kommet med  kortet over afbrændingsforbud for sankthans aften..

Hårdest ramt er østsjælland. Regionen huser over 1.500.000 personer, hvoraf de ca. 27.000 kører motorcykel. Alle disse motorcyklister skal bevæge sig mod det sydsjællandske eller det vestsjællandske, for at opleve sankthans-bål i 2018.

Østjylland, inklusive mols og Djursland er også hårdt ramt. Her er bedste mulighed bålene ved silkeborg-søerene hvis motorcykel-turen skal gå til sankthans hygge. Området tilbyder endda en ekstra fordel. Lørdag, sankthans dag, køres en masse spændende motorcykler på FDM Jyllandsringen i forbindelse med klassisk ræs, og moderne roadracing. Arrangementet slutter kl. 18.00, hvilket passer perfekt med at alle bålene ved silkeborgsøerene starter mellem kl. 19.00 og 19.30.

På Fyn er der kun en mulighed, da hele Fyn, undtagen middelfart kommune, melder om forbud mod åben ild. Det kan nok være strandene ved middelfart bliver noget overrendte lørdag aften.

Og kære motorcyklister, lad nu vær med at improvisere i bålforbuds-zonerne. MagaCin.dk er blevet informeret om at kaldes brandvæsen ud til ulovlige bål, kommer regningen efterfølgende. Og denne er let på størrelse med nyindkøbt motorcykel. Og denne regning efterfølges endda af en klækkelig bøde.

Rødt betyder intet sankthans bål på lørdag.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start