Udstilling - Supercross - Herning - Haslev - Fredericia
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sæsonoptakt i mesterklasse

Motorcyklister uden smil bør skamme sig
Webmaster
17/01-2014 kl. 23:00

Sæsonstarts-arrangementer for alle. Efterhånden helt uvant, men dejligt det nu er tilbage. Efter 5 magre år for motorcykelbranchen, 2008-2013, summer der nu en dejlig optimisme blandt flere forhandlere.

Årets første udstilling er Forever 2 wheels i Fredericia. Dette arrangement er lørdag d.1. februar, og afholdes i Messecenter Fredericia mellem 10.00 og 17.00.

Se mere her.

Årets anden udstilling er Danmarks Smukkeste MC udstilling på Gisselfeld gods nær Haslev på Sjælland. Denne udstilling afvikles 28.-30. marts.

Se mere her.

Begge arrangementer melder om fantastisk tilslutning fra udstillerne, hvorfor man som motorcyklist fyldes med forårsglæde og forventning. Ingen tvivl om alle store MC medier vil være på pletten ved begge udstillinger, så har du ikke tiden til deltagelse, vil du med garanti kunne finde alt fra begge arrangementer på tryk og net efterfølgende. Men det er altså bedst selv at deltage.

Er man til det vilde, fejrer Supercross i Herning 20 års jubilæum i år. Det betyder der gøres alt for at fylde den store Jyske Bank Boxen. Dette Supercross stævne er altid en kæmpe oplevelse. Dette afvikles 7.-8. februar.

Se mere her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Sæsonoptakt i mesterklasse

  1. Jeg tror at 123 har været for hurtig og ikke rigtig set efter datoen. Forever2wheels er altid den første lørdag i febuar altså lørdag den 01-02-2014.

  2. Naturligvis middelfartmc.
    Det gik for hurtig. Dato hermed rettet i tekst til lørdag d. 1. februar.
    Takker for notifikationen

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start