MC ugen: Det bliver ikke større - Motorcykelugen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så går det snart løs

Det bliver ikke større
Tommy Rønn
22/05-2012 kl. 14:15

2. juni starter Danmarks største motorcykelbegivenhed nogensinde. Arrangementet hedder Motorcykelugen og bliver en kæmpe oplevelse for både motorcyklister og kommende motorcyklister.

Lørdag d. 2. juni starter arrangementet med flotte tiltag og specialarrangementer hos alle landets motorcykelforhandlere. Dette store arrangement fortsætter ugen ud, og afsluttes først weekenden d. 9-10. juni. Netop weekenden d. 9-10 juni skaber den perfekte afslutning, med kæmpe motorcykel-festival på områderne omkring FDM Jyllandsringen.

Mange forhandlere har allerede arrangeret store events gennem ugen, og vi på MagaCin skal nok holde læserne opdateret så de ved hvor og hvornår alt det spændende afvikles i det danske land.

I den afsluttende weekend på områderne ved FDM Jyllandsringen kommer mere end 30 motorcykelforhandlere og laver udstilling. Dragracere viser deres vanvittige accelerationsevne. De bedste racerkører dyster i hurtighed og Danmarks stærkeste motorcykel skal kåres. Ydermere skal årets motorcykel 2013 fremvises, og alle gæsterne får mulighed for at prøve de nyeste maskiner og nyeste teknologi på el.

Naturligvis er der også stor festplads, med storskærme så fodbold EM kan følges, livemusik så der kan danses og campingplads til de mange tusinder gæster der forventes at deltage. Søndag 10/06-2012 laves fælles motorcykeltur over hele landet så der kommer 1000 vis af MC på gaden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start