FDM Jyllandsringen: Rigtig mange motorcyklister
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rigtig mange motorcyklister

For stor tilslutning til arrangement
Webmaster
14/09-2012 kl. 22:00

Over 100 motorcyklister ønskede deltagelse ved MagaCin og 123 legedag. Desværre er dette langt flere end arrangementet kan bære, hvilket er ca. 60, hvorfor vi desværre har været nødsaget til at afvise mange. Dette er vi meget kede af, men omvendt er det bedre at afvikle et arrangement hvor få deltagere får noget med hjem, frem for mange deltagere der returnerer til hjemmet tomhændet.

Alt til morgendagens arrangement er nu på plads. Politi-instruktører, kørerlærer, køreinstruktører, køkkenpersonaler og administratorer.

Ingen tvivl om deltagerne får en fantastisk dag. Alle skal de undervises i svingteknik, alle skal de i motorcykel bokseringen, alle får muligheden for MC og udstyrs-shopping. Ydermere bliver der mulighed for at prøve en lille quad, samt verdens mest avancerede bil. I bilen bliver det desværre kun som passager.

MagaCin og 123 frygtede arrangementet, da vi erfarede at flere lignende arrangementer, involverende kursus og svingteknik i Danmark, har haft svært ved at hverve deltagere, og derfor endte i aflysninger, gennem de seneste måneder. Denne frygt var helt ubegrundet, og vi kan allerede nu garantere at en lignende dag i 2013 følger.

Billeder og beskrivelse fra MagaCin og 123 dagen følger efter afviklet arrangement.

Del med en ven

0 personer snakker om “Rigtig mange motorcyklister

 1. Tak for et godt arrangement, jeg havde dog taget penge med til lidt udstyrs shopping – er lidt skuffet over den mulighed ikke var der!

 2. Tak for en yderst spændende dag.
  Det var så som så med undervisningen – på de 5 pas der var til rådighed, fik jeg kun mulighed for at følge masterkøreren én gang!
  Så det var mere "learning-how-not-to-do-by-crashing" hvilket de mange pauser p.gr. af styrt, på den regnvåde bane, jo også vidnede om.
  Jeg ved godt at det var en legedag, men en anelse strammere styring, så alle fik en chance, kunne være rart.

 3. Hej og tak for en fed dag. Desværre hørte flere ikke efter da i sagde det var glat og kørte med hovedet under armen. De blev straffet. Godt arrangement og håber deltagerne hører efter næste gang.

 4. Legedagen var overordnet en god oplevelse fordi det er fedt at køre ræs og det fungerede godt med holdopdeling og kørsel på banen.
  Men skuffende at: 1). at man ikke som lovet på siden får en bekræftelse på indbetaling og deltagelse. 2). At når man så mailer og beder om en bekræftelse ikke får noget svar. 3). At der ikke er noget program for dagen så man ved lidt mere om hvad man går ind til. 4). At der ikke som lovet kunne afprøves andre Mc,er. 5). At der ikke var noget at se på, eller lave udover "bokseringen" i pauserne. og endelig, hvorfor ikke lige give os et nr. når vi er inddelt så behøves man ikke være i tvivl om rækkefølge mm. De sidste tre punkter er bare forslag til forbedringer som blev efterlyst, men pkt. 1-2 er ikke i cool.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start