Prøvekør Harley-Davidson FXDR 114 i weekenden
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Prøvekør Harley-Davidson FXDR 114

Caps stiller modellen til rådighed
CO
27/09-2018 kl. 13:10

For tre dage siden kunne du her på siden læse MagaCins test af den seneste tilføjelse til Harley-Davidsons modelprogram. En interessant oplevelse at videreformidle, men det er endnu sjovere når man så at sige kan dele den slags oplevelser med andre.


Blev din interesse fanget da du læste artiklen, har du i førstkommende weekend mulighed for selv at prøvekøre den cool udseende FXDR 114 med den lækre Milwaukee Eight motor.


Lørdag d. 29. September i tidsrummet 10-16 holder CAP's Harley-Davidson nemlig åbent hus i både København og Århus, og her kan du blandt en række udvalgte modeller prøvekøre FXDR 114'eren. Og mon ikke der er lidt på grillen og noget at drikke imens du venter på at det bliver din tur.


MagaCins konklusion efter prøvekørslen:

Harley-Davidson FXDR 114 koster fra  dkr. 426.900,- og det er ikke utænkeligt at potentielle købere erhverver sig en FXDR 114 først og fremmest på grund af det cool udseende, nytænkningen og den relativt moderne teknik… og så har man naturligvis muligheden for at underholde omgivelserne med uanede mængder af dækrøg fra baghjulet når gassen hamres i bund.


Det ER sgu sjovt at prøvekøre nye motorcykler, og da MagaCins test er så frisk fra fad, kunne det være rigtig sjovt for MagaCins redaktion at høre andres oplevelse af Harley-Davidson FXDR 114.

Smid gerne en kommentar med din egen oplevelse.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start