KTM motorcykelnyheder - V2´ere eller 1-cylindrede 690
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Prøv KTM´s nyheder

Du har nu en enestående mulighed for at prøve KTS´s nyheder på bane og vej
Tommy Rønn
11/05-2012 kl. 10:00

I forbindelse med Bikepromotion.DKs banedagsevent på Anderstorp 14. til 16. maj, stiller KTM Scandinavien op tirsdag den 15. maj med hele 7 – 8 forskellige KTM motorcykler – alle sammen 2012 modeller.

Så om du er til store V2´ere eller de mindre 1-cylindrede 690´ere kan du gratis få en tur på lige den KTM motorcykel du drømmer aller mest om.

Cyklerne kan prøves på landevejene omkring Anderstorp Raceway, eller du kan – måske for første gang i dit liv – prøve én af KTM´erne på en rigtig racerbane.

Ud over muligheden for at prøve KTM motorcyklerne, har du også mulighed for at se rigtige baneracere i aktion på banen.

Du kan få en god snak om alle de nye oplevelser der opstår, når man tager din motorcykel med på en racerbane. Du kan snakke med hobby-racerkørere, der kører løb rundt om i Europa, og du kan udveksle erfaringer med motorcyklister, der tager en enkelt banedag én gang om året – bare for lige at genopfriske de grundlæggende manøvrer, og på den måde at blive mere sikker i trafikken.

Der er butikker med motorcykelgrej, dækeksperter og meget mere. Og om aftenen er der live-musik og (behersket) fest. Vi skal jo alle sammen ud og køre igen dagen efter.

  

 Adresse til Anderstorp

Det er ganske enkelt at finde frem til Anderstorp Raceway. Adressen er:

Anderstorps Motorbana 

Nennesmovägen 20 

334 91 Anderstorp

Sverige.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start