FDM Jyllandsringen: 10. august skal der køres på bane
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

På bane med MagaCin og 123motor (UDSOLGT)

OPDATERET DELTAGERLISTE - SE SIDSTE BILLEDE
Webmaster
07/06-2013 kl. 23:15

10. august 2013 skal vores brugere forkæles på FDM Jyllandsringen (UDSOLGT)


Den 10. august tilbyder vi en hel dag på FDM Jyllandsringen, med kompetente instruktører samt lege og konkurrencer. Bespisning og drikkevarer er inkluderet, og ydermere kommer demomaskiner til prøveture samt udstilling og produkter.

Vi mødes kl. 07.30 og afslutter kl. 16.30.

Deltagerne får undervisning i et tempo hver deltager selv fastsætter. Så kan alle køre så hurtig de magter. Naturligvis under kyndig vejledning fra de kompetente instruktører. Konceptet er det samme som kendes fra Mestersvinger, og Racing4Fun grøn klasse.

Som altid kan kun indregistrerede motorcykler deltage, og udstødningen skal være dæmpet iflg. typegodkendelse. Problemer med støjende maskiner vil i 2013 bliver håndhævet hårdt, så støjende maskiner vil blive bortvist.

Benyttede masterkører er fast tilknyttede FDM instruktører, hvorfor forsikringsdækning bør være aktiv. Det betyder ydermere at alle instruktører er uddannede til undervisning i avanceret køreteknik.

Prisen er lav. Kun 995 kr. Ingen skal nemlig tjene på projektet, da dette er en service for vores læsere og brugere. Det betyder undervisning som på Mestersvinger, eller Racing4Fun grøn klasse, til langt lavere pris, og endda med forplejning.

Der er kun et begrænset antal deltagerpladser, da der skal være god plads til dagens aktiviteter.

Alle der ønsker deltagelse skal sende besked med fuld information via flg. link: (Email)

Efterfølgende skal 995 kr. indbetales på Nordea REG: 1981 KONTO: 6448 886 105

Kode oplyst i email skal indtastes som bemærkning ved overførsel.

Tilmelding er først gyldig når betaling er gennemført.


Se om du er tilmeldt og har betalt på billede #3 – Er der fejl i din tilmelding kan vi kontaktes på [email protected].


Vi glæder os, endnu engang, til at møde nogle af vores læsere og brugere.

Del med en ven

0 personer snakker om “På bane med MagaCin og 123motor (UDSOLGT)

 1. Hej.
  Jeg for at vide i min netbank, at ◾Modtagers kontonummer er forkert, kontroller registrerings- og kontonummer.

 2. Fedt så er der efter kort overvejelse bestilt! Håber på at det bliver en god sommerdag, så vi kan få en tør bane til at forbedre køreegenskabene på, samt have det rigtig sjovt.
  Tænkte på om kursuset afholdes lige meget hvordan vejret bliver?
  Og hvornår vi modstager yderligere praktiske oplysninger?

  Mvh Anders

 3. Hey, jeg kører på en transalp 650, er 45år og købte den i januar mdr. ku godt tænke mig at opgradere mine skills, undvige manøvrer etc. har ikke haft mc i ca 20år. Tænker på om det er det rigtige kursus for mig? ved ikke om det mere er baseret på ræs?

 4. Fedt! Jeg glæder mig. Kontonummeret skal indtastes uden mellemrum, så er der ingen problemer.

 5. Hej Franke: det er ikke noget kursus, det er leg. Du bør f.eks. begynde på et FDM kursus A

 6. @Henrik; Står der ikke "Deltagerne får undervisning….. Konceptet er det samme som kendes fra Mestersvinger" ? Jeg har da meldt mig i troen om at der vil være kørselsundervisning – så det håber jeg da der er 🙂

 7. lhc_dk så bliver du sgu nok skuffet for prøv at tage på mestersvinger eller de andre grøn klasse banedage for der er sgu ikke nogen undervisning. De er nemmerlig alle følg mig og giv gas projektet hvor man skiftes til at følge lederen og instruktion er næsten nul. Sorry hvis dine illusioner brister nu.

 8. yzfr6: Hvad havde du tænkt dig sådan et kursus ellers skulle være??, jeg var på mestersvinger kursus D.5-6 i Sverige , det fik rykket mine grænser temlige meget, med god instruktion både før og efter vi var på banen, så Ihc_dk glæd dig fedt kursus(for mig)..

 9. Det er også min erfaring med Legedag, at det er minimalt hvad man får af instruktion/feedback – det er mere try ( & error for dem der vælter). Endvidere er der ret anarkistiske forhold i grupperne, og korte pas, så sidst lykkedes det mig kun at komme til at køre bag Master 2 gange i løbet af hele dagen..
  Men når det så er sagt, så er det en fed bane (i tørvejr) og en sjov dag med ligesindede. Ses..

 10. På FDM kurserne lærer man at køre i sving uden nødvendigvis at køre bagefter en instruktør. Man lærer at kører optimalt i alle sving ved at køre efter 'forsvindingspunktet' kan varmt anbefale FDM kurserne

 11. Hvis det er udstyr, basal motorcykelkontrol og katastrofeopbremsning man ønsker at træne, kan jeg også varmt anbefale MC-Sikkerhed.dk's kurser.

 12. Nu er legedagen ikke et FDM-MCTC kursus. Alt det grundlæggende omkring handling af motorcyklen bør være på plads, ellers kan banepassene godt blive en lidt traumatiserende oplevelse. Er man fortrolig med
  sin cykel, kan man det tage flere dage før mundvigene forlader ørene.

 13. Bliver listen snart opdateret igen? Bare for at være sikker på, at man er kommet med.

 14. Hej – Det ville være super fedt om i gav en tilbagemelding på om man er meldt på eller ej, således at man har en chance for at finde noget overnatning (det er trods alt i ferieperioden 🙂 )

 15. Jeg har ikke modtaget info eller program endnu. Er jeg den eneste der ikke har modtaget noget?

Skriv et svar

Giver børn en ny start