Oplagt turmål i påsken - Se alle de mest fantastiske klassiske motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Oplagt turmål i påsken

Se alle de mest fantastiske klassiske motorcykler
Tommy Rønn
17/04-2014 kl. 12:00

Egeskov har fyldt museet med klassiske motorcykler fra 1970 til 1990. En stor del er lånt hos private samlere, og rigtig mange af de udstillede maskiner kommer fra Jensen Motorcykler i Horsens.

Det betyder ikke at de mange motorcykler der normalt er udstillet på Egeskov, det betyder bare at der er meget mere at se på. Nu er der så maskiner fra motorcyklismens spæde start, og frem til 1990.

Mange af de udstillede maskiner har medarbejderne på MagaCin kørt i forbindelse med klassiske og historiske opgaver. Vi tør godt indrømme at de er langt flottere, end køreegenskaberne er gode. Der er sket meget i udvikling af motorcykler gennem årene. En motorcykel fra 1980 med 50 hk, er meget sværere at køre end en 200 hk motorcykel fra 2010.

Egeskov og deres motorcykeludstilling er altid en oplevelse værd. Ejeren af Egeskov, Michael Ahlefeldt, er selv en passioneret motorcyklist, og det mærker man straks man kommer på udstillingen. Michael har dog også erfaret at moderne motorcykler har de bedste køreegenskaber, michael kører nemlig selv BMW R1200GS i dagligdagen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start