Nyt kørekursus i Nordjylland - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt kørekursus i Nordjylland

𝗧𝗶𝗹𝗺𝗲𝗹𝗱 𝗱𝗶𝗴 𝘃𝗶𝗮 𝗸𝗻𝗮𝗽𝗽𝗲𝗻 𝗻𝗲𝗱𝗲 𝗶 𝗮𝗿𝘁𝗶𝗸𝗹𝗲𝗻.
Steffen F. Olesen
19/05-2024 kl. 06:00

Hvert år åbnes der i Danmark op for et flot udvalg af kørekurser, hvor nye såvel som “gamle” motorcyklister får mulighed for at banke rust af og videreudvikle køretekniske færdigheder på en sådan måde, at sæsonen på to hjul kommer til at foregå med et køreteknisk overskud.
Og efter uhyggeligt mange forespørgsler gennem de seneste år er tiden nu kommet til, at MagaCin byder velkommen til vores helt nye endags-kursus på Køreteknisk Anlæg Aalborg.

MagaCin har gennem mere end 20 år både arrangeret kurser og stillet instruktører til rådighed for andre udbydere, og har derved fyldt rygsækken godt og grundigt op med erfaringer om hvorledes sådan et køreteknisk kursus kan stikkes sammen.

MagaCin køreteknik
Det SKAL være sjovt at køre motorcykel, og det bliver det i langt højere grad hvis man har overskud til at nyde turen fremfor at fokusere på hele tiden at trykke på kontakter, trække i greb, trampe på pedaler, lægge vægten på “den rigtige fod”, holde krampagtigt fast i styret samt undvige småsten og kviste på vejen.
Og her har vores instruktører nogle super gode teknikker, som kan gøre turen endnu sjovere end den allerede er.

Kurset finder sted søndag d. 7/7Køreteknisk Anlæg Aalborg, Hæsumvej 57, 9530 Støvring fra 08:00 til 16:00.
Her vil deltagerne blive delt op i to grupper á 15 personer, som samlet bliver præsenteret for teoriundervisning, for herefter skiftevis at udføre dagens forskellige øvelser i praksis på manøvrebane og den “store bane” under kyndig vejledning af instruktørerne.

Teoriundervisning, manøvre- og banekørsel deles ligeligt op i intervaller af én times varighed, således at du får ca. 20 min. teori, 20 min. manøvrebane og 20. min stor bane pr. time, og det gentager sig gennem hele dagen.
Naturligvis afbrudt af en bid brød omkring middag.

Praktisk information
– Det er på dagen ikke tilladt at køre med larme-udstødning. Derfor beder vi deltagere møde op med standard udstødning, eller effektiv DB-killer.
Der er nogle støjkrav på sådan et anlæg, som skal overholdes for at dette arrangement kan gennemføres, og dette håndhæves med hård hånd.

– Der stilles krav til fuldt udstyr fra top til tå, og du skal som minimum køre med hjelm, handsker, jakke, bukser og støvler.
Alt sammen godkendt til færdsel på motorcykel.

– Der serveres morgenmad kl. 08:00.
Rundstykker, kaffe, juice og vand.

– Kl. 08:30 inddeles deltagerne i to hold.
Herefter smutter vi samlet til teori, så vi kan komme i gang med dagen.

– Ved holdinddeling udføres der en mindre inspektion af samtlige motorcykler, hvor der vil være fokus på udstødninger, dæk, gashåndtag og bremser.
Så sørg nu for at det hele spiller, og at dit gashåndtag selv hopper tilbage på plads.

– Kl. 16 slutter al kørsel, og vi samles kort for at sige tak for i dag.

– Deltagelse kan kun ske på dansk indregistreret motorcykel med nummerplade, og deltageren skal have et gyldigt kørekort.

– Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet.

– Adresse: Køreteknisk Anlæg Aalborg, Hæsumvej 57, 9530 Støvring

Pris: 1.195,-

Tilmelding
Når du klikker på knappen nedenfor sendes du videre til dit mailprogram, hvor du bedes udfylde de foruddefinerede felter.

Du modtager hurtigst muligt en faktura som bedes betalt inden 2 dage, og herefter sender vi en bekræftelse af din tilmelding.
(Din tilmelding er først gyldig når fakturaen er betalt)

Der er i alt 30 pladser på kurset, og tilmelding sker som sagt efter først-til-mølle princippet.
Så sørg nu for at holde øje med en faktura din indbakke i dagene efter din tilmelding. Jeg har næsten lige erhvervet mit kørekort, så kan jeg godt følge med?
Ja, for kurset foregår som nævnt på et køreteknisk anlæg og er IKKE en trackday, så der køres på ingen måde ræs.
Det er dig som kursist der sætter hastigheden, og alle bevæger sig rundt på anlægget med respekt for hinanden.

Jeg har kørt motorcykel i mange år, så kan jeg overhovedet lære noget nyt?
Ja, hvis ikke du allerede har deltaget i et arrangement med samme instruktører som her, så vil vi gerne garantere, at du får noget med hjem i rygsækken som du kan bruge næste gang du hopper i sadlen.

Du har nok hørt, at man ikke kan lære en gammel hund nye tricks, men det ordsprog har instruktørerne flere gange gjort til skamme og agter at gøre det igen.
Og selv hvis du har stiftet bekendtskab med instruktørerne, så lur mig om ikke de alligevel har et par fif til dig.

– Jeg har set samtlige instruktionsvideoer på YouTube og lært alt der er værd at vide om motorcykelkørsel af min ven ovre på tanken, så i kan nok ikke lære mig noget jeg ikke allerede ved!
Måske, måske ikke… Men mange gange handler det faktisk ikke om at kende til alverdens tricks og teknikker, men derimod af afmystificere det at køre motorcykel.
Og netop det har instruktørerne rigtig meget fokus på dette kursus.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start