Ny MC messe i KBH - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny MC messe i KBH

Ny forhandlermesse i det sjællandske til februar
Steffen F. Olesen
10/11-2023 kl. 08:32

Lørdag og søndag d. 24.-25. februar 2024, slår en ny aktør – sammen med danske motorcykelforhandlere – dørene op til Lokomotivværkstedet på Sjælland, hvor man vil fremvise motorcykler og udstyr for danske motorcyklister, som på det tidspunkt netop har overlevet en lang og mørk vinter.

Åbningstiderne for det nye tiltag lyder kl. 9-18 om lørdagen og fra 10-16 søndag, og der kan købes billetter i indgangen for 160 danske kroner pr. voksenbillet, og 100,- for børn og seniorer.

Motorcykelmessen – som meget passende har fået navnet MC Messen – vil som nævnt finde sted i Lokomotivværkstedets rustikke lokaler i slutningen af februar måned.
Derfor vil nogle måske sætte lighedstegn mellem denne og tidligere arrangementer i samme lokaler, men som nævnt ovenfor er der tale om en helt ny messe med en ny arrangør, og med danske motorcykelforhandlere som udstillere, hvor det til de seneste arrangementer i Lokomotivværkstedet har været en såkaldt “importør-messe”.

Hvad kan man se
Ifølge arrangøren vil de besøgende kunne opleve alt lige fra tilbagelænede cruisere og aggressive nakedbikes, til højbenede eventyrere og knivskarpe banejern, men faktisk også hvad de selv betegner som kulinariske oplevelser.
Så der er vel stillet lidt godt an til ganen?

Hertil vil der naturligvis være en del udstyr og tilbehør at finde, og mon ikke forhandlerne har taget de af næste års modeller, som er nået at komme hjem, med?

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start