Booking til den årlige MagaCin rejse
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny chance – MagaCin-rejse 2018

Ny ledig plads på den eftertragtede rejse
Webmaster
30/12-2017 kl. 15:00

Egentlig har rejsen været udsolgt længe, men en af de tilmeldte deltagere er blevet arbejdsramt så der nu er en ledig plads. Først til mølle princippet. Hvem er hurtigst?


 

Konceptet med to hoteller bibeholdes som altid. Turen bliver i 2018 afviklet med 3 dage i det  vestlige Tyrol, efterfulgt af 3 dage i Kärnten. Begge hoteller ligger lige i grænseregionen. Første hotel direkte til Italien og Svejts. Andet hotel direkte til Italien og Slovenien. Bo i Østrig for den gode og rigelige mad, samt hotellernes høje kvalitet. Kørsel i grænselandet for de gode veje og sjove alpepas.

Igen i 2018 er med mødested ved et hotel syd for München. På pladsen foran det nedlagte hotel, Gasthof Zur Post. hvor parkeringspladsen benyttes som møde og afslutningssted for gæsterne. 

Terminen hedder igen lørdag-fredag. Det betyder afgang Wolfratshauser Straße 43, 82067 Schäftlarn, lørdag d.30 juni kl. 10.00 – og hjemkomst til Wolfratshauser Straße 43, 82067 Schäftlarn fredag d. 6. juli kl. ca. 14.00.

Transporten til og fra Wolfratshauser Straße 43, 82067 Schäftlarn, vælger du selv. Nogen kører på MC. Andre medbringer MC i bil til startpunktet.

Indkvartering er opdateret efter deltagernes ønske

Hotellerne er igen af høj kvalitet.

Første hotel i 2018 indeholder alt i wellness. Og er ydermere udstyret med swimmingpools. Samt selvfølgelig en dejlig biergarten.

Sidste hotel ligger direkte i det bjergfyldte vest Tyrol, tæt på Arlberg, Italien og Svejts. Og har en fantastisk sol terrasse og naturligvis wellness

Gode dagsture

Dagsturene der ligges op til er på 180-300 km, så fyraften kan holdes omkring kl. 16.00. Vi håber tidsplanen kan holdes i 2018, så deltagerne får tid til det sociale og løgnhistorierene. Oplægget er at hver dag startes kl. 10.00 og sluttes kl. ca. 16.00.

I 2018 er der mulighed for helt nye ture end på tidligere rejser. Bl.a kan nævnes fantastiske Nassfeld pass (A/I), Malta Alpenstrasse (A), Offenpass (CH), Studena (I), Toldfrie Samnaun (A/CH) osv.

Fakta om turen

Igen opereres der med to hold. Et hold for dem der ønsker moderat tempo. Samt et hold for dem der er til friskt tempo. Hvem der er til hvad bestemmer deltagerne selv indbyrdes.

Prisen er i 2018 4.495 kr. pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse 1.600 kr. (Kun 4 enkeltværelser haves, først til mølle).

Prisen inkluderer:

1* Velkomstdrink (Måske flere hvis gæsterne er søde)

6* Stor morgenmadsbuffet

6* 3 retters aftenmenu

6* Overnatning i dobbeltværelse m. bad og toilet

Fri adgang til pool og hotelfaciliteter

Prisen inkluderer ikke:

Brændstof, drikkevarer, frokost, vejtold etc.

Maksimalt 22 deltagende motorcykler, så skal din plads sikres bør booking foretages snarest – Vel mødt.

Husk. Rejsen er forbeholdt Magacin og 123mc Premium Brugere. Kun de kan booke denne rejse.

Book rejsen direkte via dette link (Email) 

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny chance – MagaCin-rejse 2018

Skriv et svar

Giver børn en ny start