MOTORSHOW ER TILBAGE... - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MOTORSHOW ER TILBAGE…

MOTORSHOW er et slaraffenland af passion, entusiasme og kærlighed til vores små affærer med tohjulede og firehjulede skønheder
Webmaster
26/10-2017 kl. 16:00

Det startede som en udvidelse af det traditionsrige og højpopulære SUPERCROSS i Jyske Bank Boxen, og nu er forberedelserne igen for alvor i gang til 3. version af MOTORSHOW i MCH Messecenter Herning, den 2.-4. Februar 2018 – selvfølgelig igen sammen med SuperCross i Jyske Bank Boxen.

 MOTORSHOW er et slaraffenland af passion, entusiasme og kærlighed til vores små affærer med tohjulede og firehjulede skønheder. Allerede nu er MOTORSHOW stolte af at kunne bekræfte, at Motorcykel Importør Foreningen (MIF) igen bakker massivt op om showet. MOTORSHOW garanterer endnu flere aktiviteter, smukkere historier og mulighed for at komme endnu tættere på heltene fra motorsporten; ja, og endda også mange kørere. 

 MIF bringer det nyeste og fedeste i motorcykler fra hele forhandlernetværket og i det hele taget svedes der mange innovative dråber i Team MOTORSHOW for at overgå succeserne fra de foregående år. Team MOTORSHOW tæller ugerne til dørene igen kan åbnes til oplevelser, skønheder og dem vi husker fra “barndommens bagsæde”, “episke Road trips med vennerne” eller “den første søndagstur”… det bliver motorcykler og biler gennem tiderne, og selvfølgelig en masse nyheder.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start