Motorcykeludstilling løbet over ende
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykeludstilling 2015 ”løbet over ende”

Med næsten 3.500 besøgende gennem tælleapparaterne blev førstedagen af Dansk Motorcykeludstilling 2015 i Marselisborghallen i Aarhus en gedigen succes
Gudrun Andreasen
28/02-2015 kl. 22:28
– Besøget overstiger alle forventninger, både vores og udstillernes, siger Knud Andreasen, MagaCin, der står for arrangement.

– Tilbagemeldingerne fra de besøgende har været meget positive, og flere udtrykker anerkendelse af, at så godt som alle mærker er repræsenteret, og at de enkelte udstillere har gjort meget ud af at vise bredden i deres sortiment.

Også udstillerne har glædet sig over det massive tilløb af motorcykel interesserede. Men var der trængsel i hallen, var der i nogle timer lige så stor trængsel uden for hallen, hvor flere hundrede stod i kø i en til halvanden time, nogle op til to timer.

– Det var beklageligt, at så mange måtte vente så længe, men det understreger interessen, at de fleste blev i køen, til der var plads i hallen, hvor vi højest måtte have 900 besøgende inde ad gangen. Vi ved også, at en del vendte om, og vi håber, de kommer igen i morgen søndag, hvor vi tror, presset bliver mindre,  siger Knud Andreasen.

 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start