Se de nye 2020 motorcykler i de kommende weekender
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motor Show Life on Wheels

Motor Show i Herning og Bella Center de kommende weekender
Steffen Olesen; Video af Peter Bysted
30/01-2020 kl. 07:00

En ny sæson er allerede skudt i gang for relativt mange danske motorcyklister, som ikke længere kan lade motorcyklen stå – eller måske har den slet ikke været parkeret for vinteren – imens andre venter lidt længere med at trække krikken af stalden.

Det er imidlertid fælles for os allesammen, at 2020 sæsonen snart er i fuld gang. Som forberedelse til den forestående sæson er det måske værd at stifte bekendtskab med årets motorcykelnyheder på nærmeste hold, og det gøres ikke meget bedre, end ved at besøge udstillinger og messer hvor de fleste nye modeller kan beskues, berøres og eventuelt prøvesiddes.

Det har du mulighed for i den kommende weekend, hvor messecenter Herning allerede i morgen slår dørene op for Motor Show Life on Wheels, hvor “Du vil møde en perlerække af det nyeste, fedeste og bedste på to eller fire hjul”.

Sådan her beskriver arrangøren nemlig arrangementet på sin hjemmeside:

Du vil møde en perlerække af det nyeste, fedeste og bedste på to eller fire hjul. Dørerne åbnes til oplevelser, skønheder og det vi husker fra barndommens bagsæde, “episke roadtrips med vennerne” eller “den første søndagstur”… Det bliver kort sagt motorcykler og biler gennem tiderne, og selvfølgelig en masse nyheder. Vi har samlet alt, hvad der er inden for krom, kubik og køreklart kasserollehår netop nu og sørget for et innovativt aktivitetsspækket show med masser af interaktive oplevelser, der udfordrer det traditionelle messebesøg.

Endnu flere biler og motorcykler i 2020


Herunder gulvplan for Hal M hvor du finder motorcyklerne i selskab med andre spændende stande.

Artiklen fortsættes under billedet


I Messecenter Herning kan du også i og omkring Hal C se nærmere på de LARMENDE AKTIVITETER, hvor du vil have mulighed for at se bl.a. rally og drifting. Eller høre Leoparden, når den blæser ned af ungskuepladsen.

  

Udstillingen i Herning er åben for besøgende i tidsrummene:

Fredag d. 31/1     kl. 12.00 – 19.00

Lørdag d. 1/2       kl. 10.00 – 18.00

Søndag d. 2/2      kl. 10.00 – 16.30

Er du bosiddende i det østlige Danmark og ikke orker eller kan få kalenderen til at passe med turen vestpå, så kan du glæde dig over, at Motor Show Life on Wheels den efterfølgende weekend rykkes til Bella Center i København.

Her fordeles åbningstiderne over to dage således:

Lørdag d. 8/2       kl. 10.00 – 18.00

Søndag d. 9/2      kl. 10.00 – 16.30

Entrebilletter koster i Herning Dkr. 150,- for voksne. Børn i alderen 5-12 år samt seniorer over 65 lukkes gennem sluserne for Dkr. 90,-… I Bella Centret koster billetterne en 10'er mere.

Adgangsbilletter kan også købes online via Motorshow's hjemmeside, hvor du også kan læse mere om arrangementerne.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start