MC-træf i Fængslet er tilbage i år - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MC-træf i Fængslet er tilbage i år

Så er der igen tid til fængselstusser og motorcykler
Steffen F. Olesen
06/04-2022 kl. 07:14

Efter to års aflysninger pga. covid er Prison Ink Tattoo Festival i Fængslet i Horsens tilbage, og dermed også Prison Ink endags MC-træf for alle interesserede, lørdag d. 28. maj fra kl. 11.

Hvad er Prison Ink Tattoo Festival
Prison Ink er skandinaviens største tattoo festival, og ligesom de øvrige år er der et endags MC træf om lørdagen. Prison Ink Bike Meet har været en succes fra starten med flere og flere deltagende motorcyklister og i år fortsætter det, som snart er en tradition i forbindelse med den verdenskendte tattoofestival.

Til Prison Ink, kan man udover at mødes med andre motorcyklister også få lavet en tatovering af en af de mange dygtige tatovører, der arbejder til messen. Prison Ink er præget af festivalsstemning med streetfood, drinks, handlende og street art kunstner og de historiske rammer bag murene gør MC-træffet helt unikt.

Til Prison Ink deltager ca. 250 af verdens bedste tatovører og de rejser til Horsens fra mere end 20 lande. Det er en arbejdende festival, så hvis man vil have lavet en ny tatovering – måske af yndlingskøretøjet – af de bedste tatovører, så er det til Prison Ink at mulighederne er enorme. 
Sidste gang kom der mere end 300 på motorcykel om lørdagen, så interessen er stigende. Alle hygger sig og har en dejlig dag og får en god oplevelse med lidt af hvert til hele festivalen,” siger Jakob Schultz, der er er en af arrangørerne af Prison Ink.

Praktisk informaiton
Kommer man langvejsfra og vil overnatte er der masser af hoteller og vandrehjem i Horsens, ligesom Fængslet udlejer “celler” i deres eget hotel, SleepIn. 
Kommer man på motorcykel til eventen koster det 100 kr. i entre i indgangen, hvor normalprisen i søren er 150 kr.

Fængslets prisvindende museum holder også åbent samme dag, og der købes særskilt entre til dette museum.
Kan du slet ikke få nok af fængselstusser, kultur og motorcykler, kan du også købe en combibillet til Prison Ink/Fængselsmuseet som også gælder MC-træf.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start