Markedets vildeste kompressorladede MC på rundtur i DK - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Markedets vildeste kompressorladede MC på rundtur i DK

I uge 28 kan du komme helt tæt på et eksemplar af den bindegale Kawasaki H2R med over 300 heste.
Steffen F. Olesen
08/07-2023 kl. 07:12

I uge 28 holder landets autoriserede Kawasaki forhandlere Kawa Week… Et event som er årligt tilbagevendende, men som i år byder på noget ret så interessant for inkarnerede Kawasaki-fans, og de som bare synes at bindegale motorcykler er super fede.

For da MagaCin fik sig en snak med Marck fra Kawasaki Danmark sidste år til EICMA i Italien afslørede han, at der i år ville blive leveret et ret fint og vildt eksemplar af den i forvejen brutale kåbeklædte kompressor-cykel. Og under en for nyligt overstået snak med selv samme person blev skribenten her gjort opmærksom på, at der efter planen skulle lande et styk Kawasaki H2R i importørens lokaler op til denne weekend.

Altså den model som den tyrkiske racerkører Kenan Sofuoğlu satte verdensrekord med, da han lavede en 0-400 tid på 26 sekunder tilbage i 2016, den model som huser ikke mindre end +300 heste, og den model som indtil videre her i landet ikke er solgt til flere end én person.

Ikke beregnet til gaden
Den trofaste læser husker måske videoen fra den lille nordjyske flyvestation, hvor MagaCin’s udsendte fyrede en H2’er på steroider af tilbage i 2016.

Den video kan du se eller gense via linket ovenfor, og ud fra filmstjernernes reaktioner og kommentarer selv vurdere, om en (næsten) almindelig H2’er er vild nok i sig selv.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at redaktionens tilknyttede hellere end gerne skulle snuppe en prøvetur på den “hurtige version”, som lander i Kawa-stalden denne weekend. Men da modellen ikke må køres på gaden, og koster nogenlunde det samme som et godt håndværkertilbud i landets øverste breddegrader, skal vi nok ikke sætte snuden for langt op efter det.

Oplev H2R selv
Så når den danske Kawasaki importør i næste uge tager rundt til nogle af landets forhandlere – og har den fuldstændig absurde H2R med på slæb til fremvisning – skal du nok hverken forvente en prøvetur eller at høre modellen i gang.

Men at komme helt tæt på en Kawasaki H2R vil for nogle måske være en lille udflugt til en af nedenstående forhandlere værd, for det er altså ikke hver dag man kan komme tæt på sådan et bæst her til lands.

Mandag – Rydbergs MC
Onsdag – Midtfyns MC
Torsdag – Kolding MC
Fredag – Skjern MC

Under besøget vil Kawasaki Danmark have fokus på H2 familien, hvilket betyder at du udover at kunne se modellen H2R, også kan se H2, H2 Carbon, H2 SX og ZH2.
Men skulle du være mere interesseret i andre modeller i der grønne lineup ved jeg, at Marck og Marie er lige så tosset med at snakke om dem.

Oversigt over autoriserede Kawasaki forhandlere der er med i KAWA WEEK
De fire forhandlere der er nævnt i afsnittet ovenfor er der, hvor du Kawasaki Danmark stiller op med den vilde H2R, men Kawa Week bliver afholdt hos alle nedenstående forhandlere:

Stevens MC, Amager
Midtfyns MC, Årslev
Kolding MC, Kolding
Skjern MC, Skjern
Rydbergs MC, Aidt
K.B. Motorservice, Skive
CVP MC-Service, Horsens

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start