Booking til den årlige uge 27 tur nu åben - Rejse 2017
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin sommer alperejse 2017

(Udsolgt) Booking til den årlige uge 27 tur nu åben
Webmaster
24/11-2016 kl. 17:00

Konceptet med to hoteller bibeholdes igen, men ideen bliver endnu mere tilpasset deltagerne. Turen bliver i 2017 afviklet med 3 dage i Tirol Østrig på grænsen til Italien, efterfulgt af 3 dage i Kärnten Østrig, igen op til Italien. Bo i Østrig for den gode og rigelige mad, samt hotellernes høje kvalitet. Kørsel i grænselandet mellem Østrig og Italien for de gode veje og sjove alpepas.

Igen i 2017 er med mødested ved et hotel syd for München. På pladsen foran det nedlagte hotel, Gasthof Zur Post. hvor parkeringspladsen benyttes som møde og afslutningssted. 

Terminen hedder igen lørdag-fredag. Det betyder afgang Wolfratshauser Straße 43, 82067 Schäftlarn, lørdag d. 01. juli kl. 10.00 – og hjemkomst til Wolfratshauser Straße 43, 82067 Schäftlarn fredag d. 7. juli kl. ca. 14.00.

Transporten til og fra Wolfratshauser Straße 43, 82067 Schäftlarn, vælger du selv. Nogen kører på MC. Andre medbringer MC i bil til startpunktet.

Indkvartering er opdateret efter deltagernes ønske

Hotellerne er igen anderledes end tidligere.

Første hotel i år er helt i dalen i Oetztal, på et hotel med direkte adgang til alpernes bedste veje. Lige nedenfor opkørslen til Timmelsjoch (Hvor Top Mountain Motorcycle Museum ligger) på den ene side og Kuhtai på den anden. Hotellet er et rigtig MC hotel, fyldt med MC´ister hver dag. Og hyggelig biergarten mod pasvejen så der kan studeres forbikørende motorcykler til “fyraften”. Og så ligger et af verdens største badelande og vand-adventureparker i nær afstand.

Mod vores næste hotel i er en gammel kending med pool og skøn biergarten. Vi kører dertil via den østrigsk – italienske grænse. Hotellet er placeret så vi let kommer til Plöckenpass, Nockalmstrasse, Grossglockner osv. Dette hotel har tidligere deltagere ønsket gentaget.

Begge hoteller har arrangørene tidligere benyttet sommer og vinter, og kvaliteten kendes derfor. Og kvaliteten garanterer vi er i top. Desuden kommer alle rejsedeltagere til at bo i hovedhuset på begge hoteller. Ingen kommer i tilhørende annex.

Gode dagsture

Dagsturene vil i 2017 bliver på 180-300 km, så fyraften kan holdes omkring kl. 16.00. Vi håber tidsplanen kan holdes i 2017, så deltagerne får tid til det sociale og løgnhistorierene. Hver dag startes kl. 10.00 og sluttes kl. ca. 16.00.

Fakta om turen

Igen opereres der med to hold. Et hold for dem der ønsker moderat tempo. Samt et hold for dem der er til friskt tempo. Guiderne i 2017 bliver igen to køreinstruktører fra FDM og MCTC kurserne, og medarbejdere på MagaCin.dk.

Prisen er i 2017 4.495 kr. pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse 1.600 kr. (Kun 2 enkeltværelser haves, først til mølle).

Prisen inkluderer:

1* Velkomstdrink (Måske flere hvis gæsterne er søde)

6* Stor morgenmadsbuffet

6* 3+1 retters aftenmenu

6* Overnatning i dobbeltværelse m. bad og toilet

2* Guider på hele turen

Fri adgang til pool og hotelfaciliteter

Prisen inkluderer ikke:

Brændstof, drikkevarer, frokost, vejtold etc.

Maksimalt 20 deltagere, så skal din plads sikres bør booking foretages snarest – Vel mødt.

Husk. Rejsen er forbeholdt Magacin og 123mc Premium Brugere. Kun de kan booke denne rejse.

Book rejsen direkte via dette link (Email) 

Del med en ven

0 personer snakker om “MagaCin sommer alperejse 2017

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start