MagaCin flytter til Italien - men kun i tre dage
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin flytter til Italien

Men kun i tre dage, hvor vi leverer masser af spændende mc nyheder.
Steffen Olesen
04/11-2019 kl. 10:00

Så oprandt dagen endelig, hvor en stor del af MagaCin's stab flytter til Milano – Italien i tre dage. Vi skal nemlig besøge mc-messen EICMA.

Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori, er den korrekte men knap så mundrette betegnelse for den årligt tilbagevendende gigantiske motorcykelmesse nær Milano i Italien.

Forkortelsen EICMA er lidt lettere at huske og udtale, og du har gennem årene set utallige henvisninger til EICMA her på siden. I perioden d. 4.- 6. November bringer vi løbende billeder, video og læsestof, om alle de spændende nyheder vi får at se ved forhandlerne i 2020, så husk nu at kigge indenfor med jævne mellemrum.

Lynhurtige knap så uddybende nyheds-fix – for dem der vil have flest mulige korte nyheder frisk fra fad – slås op på MagaCin's Facebook hurtigst muligt, og vi satser lige som sidste år på en masse livestream fra officielle pressepræsentationer.

1278 udstillere fra 44 lande har i år lagt beslag på 280.000 kvadratmeter udstillings areal, så vi regner med at samtlige medlemmer af MagaCin's stab, som sædvanlig får ret ømme fødder.

Vi får travlt, MEGET travlt, og skridttællerne skal nok brænde sammen.

Derfor håber vi også på forståelse for, at respons på henvendelser til MagaCin i de tre dage kan være en smule forsinket.

D. 7. November er der igen fuld bemanding på kontoret, computerne tændt og telefonerne fuldt opladet.

Som du ser i videoen herover er EICMA flittigt besøgt, og mc-messen havde i 2018 mere end en halv mio. gæster gennem tælleapparaterne.

Et besøg på EICMA er en oplevelse, enhver motorcykelentusiast burde unde sig selv mindst én gang i livet. Det behøver ikke nødvendigvis at være verdens dyreste fornøjelse, og du kan faktisk stadig godt nå det, da messen slår dørene op for offentligheden i perioden 7.-10. November. 

Mangler du lige det sidste lille skub inden beslutningen træffes, så burde du måske læse artiklen Skal du billigt til verdens største mc-messe.

Hvis den lille rejseguide gav dig blod på tanden, så kan du på forhånd købe billetter til EICMA her.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start