Video: MagaCin slog et smut forbi Motorshow i Herning
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin besøger Motorshow

Motorcykel Importør Foreningen og Motorshow slog sidste weekend dørene op for årets første MC messe
Steffen F. Olesen
07/02-2020 kl. 09:00

I den forgangne weekend var messehallerne i Herning pakket med folk i godt humør, som alle havde afsat én eller flere af ialt tre dage til at beskue den kommende sæsons nye modeller indenfor både motorcykel og bilbranchen.

Selvom MagaCin allerede stiftede bekendtskab med samtlige nye 2020 motorcykelmodeller ved klodens største motorcykelmesse EICMA i november 2019, troppede redaktionen naturligvis også op til den nationale event, da vi jo i bund og grund også bare er en flok motorglade tosser, som simpelthen ikke kan få nok af de livsbekræftende maskiner.

Den opmærksomme læser har måske bemærket, at MagaCin i den senere tid har publiceret artikler udfærdiget af nye skribenter, hvis navne vil få en mere fremtrædende rolle i 2020.

MagaCin har nemlig ultimo 2019 oprustet og forstærket redaktionen med to freelance journalister, som fremover hjælper til med at bringe jer kære læsere en masse spændende nyheder, røverhistorier og selvfølgelig forbrugertests af motorcykler og udstyr.

I nærmeste fremtid bringer vi en formel introduktion af Mikkel og Nicolaus, og det bliver sandsynligvis i forbindelse med en anden hamrende lækker nyhed, som vi glæder os utroligt meget til at præsentere for vore læsere.  

Men indtil da, kan du i klippet herunder se Mikkel og Nicolaus på slap line ved Motorshow – Life on Wheels i messecenter Herning på messens travleste dag, og tage del i deres begejstring over nye som ”gamle” modeller, når de for første gang får chancen for at komme helt tæt på mange af de nye modeller. 

I den kommende weekend slår Motorshow – Life on Wheels endnu engang dørene op for landets passionerede motorcykelentusiaster, men i denne ombæring er det Bella Center i København, som danner rammen om eventen.

Lige som i messecenter Herning står importører og forhandlere klar til at fremvise og fortælle om et stort udvalg af den forestående sæsons nye modeller.

Se programmet for begge dage her.

Åbningstider for Motorshow – Life on Wheels i Bella Centret her under:

Lørdag  d. 8/2  kl.  10.00 – 18.00

Søndag d. 9/2  kl.  10.00 – 16.30 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start