Kvinder på mc forenes og råber mc-industrien op
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kvinder på mc forenes globalt

Vil råbe mc-industrien op
CO
21/09-2018 kl. 09:30

Der findes en del foreninger, træf, klubber osv. som er forbeholdt kvindelige motorcyklister, men få er så ambitiøse som en nystartet Facebook gruppe for kvinder på mc.

WRWR står for Women RidersWorld Relay, og blev i August måned stiftet af Haley Bell fra Warrington – England, i et forsøg på at gøre motorcykelindustrien opmærksom den massive skare kvindelige motorcyklister verden over.

Sakset direkte fra WRWR Facebooke gruppen:

“I wanted to unite women riders globally, do something that’s never been done before to this scale and WOW the industry into realising, “Jeez…There’s a hell of a lot of women bikers out there!”.


27 årige Haley Bell er træt af at gå på jagt i motorcykelbutikker efter udstyr, og konstatere at hun typisk finder enkelte variationer i pink læder der fremstår halvhjertet og tilfældigt sammensat, hvor ønsket måske var cool udseende udstyr til kvindelige former.

Haley forsøger med sit tiltag at gøre mc-industrien opmærksom på en købestærk kundegruppe der efterspørger et bredere udvalg af produkter. Haley Bell har sgu ret… det er overhovedet ikke nemt når fruen skal ud at købe nyt udstyr.

Haley Bell understreger at WRWR på ingen måde er en rødstrømpebevægelse, men en gruppe som slår et slag for kvindelige motorsportsudøvere og kvindelige motorcyklister generelt.

WRWR der blev oprettet som gruppe på Facebook for mindre end en måned siden har i skrivende stund 5883 medlemmer. WRWR har tiltrukket medlemmer fra lande som Tyskland, Canada, Pakistan, Bangladesh, Sydafrika og mange flere. Australien er foreløbigt stærkest repræsenteret med næsten 2000 medlemmer, imens engelske Hayley Bells hjemland foreløbig har fanget interessen fra ca. 1000 medlemmer.

Sammen med 6 administratorer, er det Haleys mål at få 17.000 medlemmer ombord inden December, og dernæst starte en global motorcykel stafet i foråret 2019.

Kvinder på mc kan tilmelde sig Facebookgruppen WRWR her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start