Kursus i køreglæde - FDM har frigivet datoer for 2020
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kursus i køreglæde

FDM har frigivet datoer for 2020
Steffen Olesen
05/01-2020 kl. 05:30

Så er der godt nyt for motorcyklister, der hungrer efter at skærpe de køretekniske færdigheder og kompetencer. Specielt hvis man samtidig er opsat på dynamisk Mc-kørsel en dag eller to i herligt samvær med en flok storsmilende motorcyklister. 

FDM har nemlig frigivet listen over datoer for Mc-kørekuser i 2020.

Kurserne melder normalt hurtigt udsolgt

Der er sædvanligvis rift om pladserne på FDM's eftertragtede køretekniske kurser, så hvis du ønsker at sikre dig en plads på enten FDM Sjællandsringen nær Roskilde på Sjælland, eller på FDM Jyllandsringen der fremstår med lækre nyrenoverede faciliteter nær Silkeborg, er det nok en god ide at bestille plads nu.

Det kan du gøre her på FDM's hjemmeside, hvor du ikke blot får et overblik over datoer for afvikling af kurserne, men også hvilke kurser der tilbydes samt kørekursernes indhold.

Afvekslende forløb med fokus på dynamisk kørsel

FDM's beskrivelse af kurserne fortæller om et afvekslende forløb med lektioner i teorilokale, lektioner på manøvrebane under vejledning af kompetente instruktører, samt kørsel på lukket bane, hvor der under kyndig vejledning af bane-instruktørerne kan gives frisk gas og køres med hæderlig nedlægning.

På B-niveau ses kursister ofte anmode om vejledning i at køre knæklodserne i asfalten, når man nærmer sig kursets afslutning.

På FDM's køretekniske kurser kan både dit eget og motorcyklens potentiale udforskes

Kursus i køreglæde

Du har muligvis selv deltaget på FDM's køretekniske kurser for motorcyklister eller hørt om dem fra tidligere kursister. Men hvis det ikke er tilfældet, så kunne du jo eventuelt læse en ældre beskrivelse af FDM's kørekursus under overskriften Kursus i køreglæder, der blev publiceret i Fyens Stiftstidende i 2007.

I artiklen der er linket til herover, kan du læse lidt mere om kørekursernes oprindelse, hvordan de afvikles, samt hvorfor tidligere kursister deltog og hvordan de oplevede forløbet.

FDM's køretekniske kurser for motorcyklister, er den perfekte forberedelse til 2020 sæsonen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start