Kom nemt til Isle of Man - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kom nemt til Isle of Man

Det er nu muligt at sikre sig en pakkerejse til Isle of Man TT med afgang fra Kastrup.
Steffen F. Olesen
30/12-2022 kl. 11:01

De der har taget turen til Isle of Man i ugen hvor det hele handler om benzin og fart vil vide, at det er en oplevelse for livet. Men de vil også vide, at det ikke nødvendigvis er det letteste i verden, at få planlægningen til at gå op i en højere enhed, da især overnatningsmuligheder forsvinder ret hurtigt på den forholdsvis lille ø vest for England.

Så svæver din kuglepen allerede over de første uger af juni i kalenderen, uden endnu helt at have styr på alle de praktiske punkter, eller finder du det nærmest umuligt at bestille et sted at sove til Isle of Man TT, så kan du eventuelt kigge vej af danske Grand Prix Tours, som har lagt billet ind på 66 pladser til arrangementet.

Klikker du her Bestil på den lille røde knap, så kommer det til at foregå således, at du leverer 10.590 danske kroner til GP Tours, og d. 5/6 vender snuden mod Kastrup lufthavn, hvorfra du bliver fragtet direkte til Isle of Man.
Her vil du blive transporteret hen til et glamping-område, hvor du har base de kommende syv dage og seks nætter.

Med i prisen følger naturligvis adgang til samtlige løb på øen, men skal du sikre dig en plads på flyveren, skal du nok skynde dig lidt. For af de i alt 66 bookede pladser er 25% besat af folk som var med sidste år, og på Grand Prix Tours hjemmeside står der i skrivende stund, at der er mere end otte pladser tilgængelig.
Hvad det helt præcist betyder vides ikke, men vi kan nok godt regne med, at det er tættere på otte end på 30.

Hvad er Isle of Man Tourist Trophy?
Fra d. 29/5 til d. 10/6 forvandles øen til en sand folkefest, hvor folk af alle køn, i alle vægtklasser og alle aldre fra hele verden samles om noget, der i den grad er lige så sjovt som det er farligt.

I mere end 100 år har passionerede racerkørere fra hele verden deltaget i hvad nogle vil betegne som den ultimative test, hvor den nu cirka 60 kilometer lange rute gerne skal gennemføres for fuld skrue… Også selvom man måtte passere et byskilt.

Som du kan se i videoen ovenfor, så er det ikke kun fuldblods Superbikes som drøner rundt på øen; nej, der er klasser for enhver smag, som eksempelvis motorcykler med sidevogn, Superstock, Senior, Ultra-Lightweight og meget mere.
Og mon ikke vi i de kommende år også kommer til at se flere og flere deltagere, som kører på elektriske motorcykler?

Vil du dykke dybere ned i nogle af de mest spændende historier og videoer fra Isle of Man fra de seneste år, så kan du via linket her eller søgefeltet oppe i højre hjørne, finde mere end 100 artikler hvor IOMTT er nævnt, og på den måde komme omkring emner der handler om alt lige fra berømtheder og vilde rekordforsøg til filmatiseringer og tragiske hændelser.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start