Gylden chance for at købe reservedele til en god pris
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kæmpe lagersalg af reservedele

Lundtofte Autoophug lukker forretningen og afholder lagersalg af MC reservedele
Nicolaus Johansen
22/01-2020 kl. 05:00

På Herningvej 22 i Skive ligger Lundbro Autoophug – eller rettere lå. Forretningen er nemlig lukket og du kan ikke længere købe reservedele til din MC.

Det er alligevel en sandhed med modifikationer, for du har en sidste gylden mulighed, for at sikre dig lige præcis den stump du mangler. 

I den kommende weekend bliver der afholdt lagersalg – mellem 10 og 16 – hvor du kan gøre dig et kup. 

Desværre er det ikke muligt at finde en oversigt over de tilgængelige reservedele, men ifølge vores oplysninger er der labels på næsten alt, så du kan se, hvad stumperne passer til. Da lageret i høj grad består af mere eller mindre adskilte maskiner, kan du i mange tilfælde se, hvilken motorcykel reservedelen sidder på. 

Der er mange forskellige mærker og modeller på hylderne, blandt andet ældre Honda Goldwing, Yamaha XJ 600 Diversion og undertegnede blev helt varm om hjertet, da jeg så en gammel Suzuki GSX 450 – magen til min første MC – stå midt i det hele med de legendariske rillede sidedæksler. 

Tager du på reservedelsjagt i den kommende weekend, skal du huske værktøj, så du selv kan befri de stumper du skal bruge. Det er også en god ide med en lommelygte, så du kan afsøge alle kroge af varelageret. Det er også smart at tage noget varmt tøj på, da den globale opvarmning ikke har slået helt igennem i lagerhallerne. 

Til gengæld kan du lade madpakken blive hjemme, da der begge dage er pølsevogn på stedet, hvorfra du kan købe hotdogs, vand, øl og kaffe.

Arrangøren lover at både reservedele samt mad og drikke kan købes til rimelige priser. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start