Imponerende Aprilia-Moto Guzzi domicil i DK - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Imponerende Aprilia-Moto Guzzi domicil i DK

Åbent hus d. 14.-15. januar.
CO
13/01-2017 kl. 21:30

Man kan vist godt sige at rødderne for den danske afdeling af italienske Piaggio Group, fremover er solidt og fornemt funderet i den jyske muld.

Dags dato markeredes TMP's overtagelse af JAMO huset i de idylliske omgivelser ved Glyngøre, hvor der fra JAMO huset er en fantastisk udsigt over den hyggelige by med Limfjorden i baggrunden.

Udover at huse diverse virksomheder i form af lejemål, er det for motorcyklister nok mere interessant, at JAMO huset danner ramme for den danske afdeling af Piaggio Group.

Thomas Møller Pedersen (TMP) har med en fortid i road-racing og mangeårig erfaring i motorcykelbranchen, kastet sig over en ordentlig mundfuld med at opgradere, modificere og renovere det store bygningskompleks i etaper.

TMP fremviste i dag virksomhedens nye enorme showroom, hvor en kaskade af motorcykler fra Aprilia og Moto Guzzi i forskellige modeller, fornemt præsenteres sammen med et rigt udvalg fra Piaggio Groups omfangsrige katalog.

TMP er udover mærker som Aprilia, Moto Guzzi, Derbi, Piaggio, Vespa, Gilera, Piaggio, Rieju, Wi-Bike elcykler, blandt andet også leveringsdygtig i mærket APE.

De små charmerende køretøjer Thailands-turister kender som Tuk-Tuk, har opnået stor popularitet i Danmark blandt både erhvervsdrivende og private.

Det betyder at TMP hidtil har langet minimum 500 eksemplarer over disken årligt, hvad enten de leveres som stangvare eller specielt tilpassede modeller udstyret efter kundens behov.

Det skønne showroom vil ikke almindeligvis være offentligt tilgængeligt, men TMP oplyser at man ved forespørgsel kan aftale adgang for klubber, forsamlinger og lignende, og at der fremover vil blive afholdt events på matriklen hvor dørene slås op.

MEN !!

Netop i denne weekend 14-15. Januar afholder TMP åbent hus, hvor du ved selvsyn kan besigtige herlighederne, som alt andet lige må opleves som en forstærkning i baglandet for nuværende og fremtidige Aprilia og Moto Guzzi ejere.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start