Horsens State Prison Motorcycle Festival
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Horsens State Prison Motorcycle Festival

Trods kun ca. 400 motorcyklister - Festival igen i 2016
Webmaster
22/06-2015 kl. 13:00

Horsens folkeblad har lavet følgende interview med arrangøren Frank Panduro, der trods for lille opbakning fortsætter projektet, og tror på fremtiden for Horsens State Prison Motorcycle Festival. Dejligt når nogen tror på arrangementer for os motorcyklister, og rammerne i Horsens var i absolut topklasse.

Interview Horsens Folkeblad:

Positive motorcyklister, glade koncertgæster og tilfredse udstillere. Alt sammen klappede det på weekendens Horsens State Prison Motorcycle Festival.

Der var blot for få deltagere til, at festivalen økonomisk hang sammen.

Specielt den vigtigste målgruppe – bikerne – svigtede. Formentlig holdt vejret nogle væk, mens andre stod af på grund af højere billetpriser end det, der er sædvanen i miljøet.

Alligevel melder Horsens & Friends og Fængslet, som stod sammen om det store arrangement, allerede nu ud, at der kommer en festival næste år.

– Horsens & Friends har heldigvis en visionær bestyrelse, som er indstillet på, at en motorcykelfestival er alle tiders idé, men at det kræver et par år eller tre at løbe den i gang, siger direktør Frank Panduro.

Øl og lokale bands

Allerede i dag mødes arrangørerne for at evaluere og snakke om, hvad der skal laves om til næste års festival.

Et af de helt store diskussionsemner bliver den biker-kultur, festivalen er oppe imod – en kultur, hvor træf handler om ”at smide 200 kr., og så er der masser af øl og nogle lokale bands”, som en af deltagerne formulerede det.

Med alene et musikbudget på fire mio. kr. rangerede Horsens State Prison Motorcycle Festival i en helt anden klasse. Det betød f.eks., at man måtte lægge 695 kr. for partoutbilletterne, der gav adgang til alle fire dage på Fængslet.

Priserne har været meget diskuteret blandt motorcyklisterne, og flere har talt for et lidt mindre ambitiøst musikprogram og dermed billigere billetter.

– Om det er den vej, vi skal gå, vil vi bruge de kommende uger til at diskutere, siger Frank Panduro.

400 mc-kørere

Under alle omstændigheder betød billetpriserne, at horsensianerne udgjorde et klart flertal ved koncerterne torsdag, fredag og lørdag aftener.

Af de ca. 3500, som købte sig adgang til Fængslet, var nok kun ca. 400 motorcyklister.

– Ca. 300 deltog i den store parade lørdag formiddag, og på samme tidspunkt talte vi på Fængslet ca. 100 motorcykler, som ikke var ude at køre, fortæller Frank Panduro.

Tilbagemeldingerne fra deltagerne kan arrangørerne ikke klage over.

– Både gæster og udstillere har klart signaleret til os, at det her var bare det fedeste, siger Horsens & Friends-direktøren.

Ønskes: bedre vejr

Ved siden af alle de knapper, han og det øvrige hold bag festivalen kan skrue på, lægger de et stort ønske om bedre vejr. Den ualmindelig kolde juni gjorde specielt aftenkoncerterne til noget af en prøvelse og fik helt sikkert mange til at foretrække de indendørs sysler.

– Vi kunne se, at da solen kom frem lørdag eftermiddag, var der hygge og masser af stemning lige med det samme. Så hvis vejret næste år bare arter sig, som det nu bør i juni, vil alene dét give festivalen et ordentligt skub fremad, mener Frank Panduro.

Læs artiklen i Horsens Folkeblad her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Horsens State Prison Motorcycle Festival

  1. Mon ikke bare man skal undlade at lave et arrangement samme weekend som Copenhell?

Skriv et svar

Giver børn en ny start