MC Festival: Stor opbakning set til et MC-Træf
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gigantisk bliver MC Festival´en

Aldrig tidligere er så stor opbakning set til et træf
Tommy Rønn
16/03-2012 kl. 10:30

Allerede her 3 måneder inden dette store træf starter, er mere end 25 store udstillere klar. Det er både importører, forhandlere og andre fra motorcykelbranchen. Det betyder at alle motorcykelmærker og udstyrsproducenter bliver repræsenteret på arealerne omkring Jyllandsringen ved Resenbro.

Der bliver rig mulighed for prøveture på alle nyhederne, men også prøveture på el-enduro bliver garanteret noget der kommer til at trække store mængder gæster.

Powermeet er også på plads med rullefelt, kommentator og store pokaler til vinderne i de forskellige klasser. Vi glæder os dog mest til at se nogle topfuel dragsters blive fyret af, for den lyd kan intet i universet matche.

Naturligvis betyder rockmusik og store fadbamser meget for mange. Socialt samvær med en masse motorcyklister er altid fantastisk, og naturligvis også noget vi glæder os til.

Ingen tvivl om de grønne arealer og campingpladsen i Resenbro bliver tæt pakket d. 9-10 juni. Med så mange aktiviteter kommer der med garanti mange gæster til en sådan MC festival.

Men pas på. Lyv ikke om den weekend. Tager du afsted er det bedst at være ærlig. Vi er nemlig blevet informeret om TV dækker weekenden, så den bliver svær at bortforklare når du optræder på flimmeren med en fadøl i hånden, dansende på et bord.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start