Fuld ild til Mosten Rock'n Race - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fuld ild til Mosten Rock’n Race

Så er der igen lagt op til en fed dag med dækrøg og duften af benzin
Steffen F. Olesen
17/08-2021 kl. 06:00

Er du en af de som troligt drager til Mosten Raceday for at give den fuld ild til dækrøg og duften af benzin, så blev du sikkert skuffet da arrangørerne aflyste årets arrangement.
Men inden du hidser dig for meget op over ikke at kunne få den årlige dosis, så læs lige med her.

Godt nok bliver Mosten Raceday ikke til noget i år, men du har stadig mulighed for at høre god musik og få en stegt med sovs og løg, men skam også mulighed for at få et skud drag race direkte ind i dine Corona-trætte årer.

I år bliver der nemlig afholdt Mosten Rock’n Race d. 2-5 september, og ifølge Hans Henrik – som er en af Danmarks to hurtigste fætre – er der over 100 teams tilmeldt eventet, så der bliver skam nok at se på.
Alt lige fra Top Fuel Dragster til Super Twin og Top Gas skal fyre den af på en velpræpareret bane – som i øvrigt lige er blevet opfrisket med en klat maling.

Herunder kan du se et par eksempler på deltagere som er nappet direkte fra arrangørens Facebook profil:


Harley-Davidson, Danish Motorcycle Parts

Danish Motorcycle Parts fra Ørum/Tjele deltager med fuldt sortiment af dansk producerede custom parts til motorcykler, hovedsageligt til Harley-Davidson. Mest kendt for deres super fede nummerplade holdere og blink til H-D. Herudover medbringer de fede nyheder som ikke er fremvist før! Alle deres produkter er designet og produceret i Danmark. Mød dem i deres telt, få meter efter indgangen, hvor de stolt fremviser et par af deres ombyggede Harley-Davidson motorcykler, der for øvrigt bliver sat til salg under Mosten Rock’n Race.

Tim Christensen fra Trelleborg Sverige, vil, ligesom sin storesøster Tindra, deltage til Mosten Rock’n Race d. 2-5 september. Tim på 16 år vil køre på sin Pro Stock Bike, og er ikke bleg for at give de andre i samme klasse kamp til stregen, på Banen bag Mostens klubhus!
Tim har deltaget på Mantorp Revival 2021, og skal køre både på Kjula og Tierp, inden de ankommer til Mosten MC.

True Cousins’ vilde ellers

Se og mød verdensrekordholderen inden for elektriske drag racing, Hans Henrik Thomsen fra Team True Cousins, på deres Silver Lightning. Hans har netop sat ny verdensrekord med Silver Lightning på Mantorp Park i Sverige med 6.7407 og 311,42 km/h på 402 m og 201 m. på 4.32 og 270 km/h (også en rekord). Mon ikke Hans vil se, om han kan slå rekorden på hjemmebane, når han deltager på den 201 m vel-præparerede bane til Mosten Rock’n Race 2021.


Som du nok kan se bliver der altså nok at opleve, uanset om man er til lattergas eller Black Sabbath coverbands… Eller måske en blanding af begge?

Du kan læse mere om eventet på mosten-mc.dk.
Det er også her du skaffer en billet til arrangementet, og finder oplysninger om refundering af din Raceday billet.

Hvad sker der her?
Under sammenkogningen af denne lille informationsartikel, stødte skribenten på et ret sjovt klip i arkivet.
Et klip hvor MagaCin’s stifter i 2009 tog sig mod til at prøve kræfter med en drag racer på Mosten… Og det gik ikke ret godt.

Hold dig opdateret på de seneste MC-nyheder!

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start