Forever2wheels: Vind en Kawa ZX10 eller andre præmier
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Forever2wheels slår dørene op i morgen

Vind en Kawa ZX10 eller andre fede præmier
CO
01/02-2013 kl. 20:05

Sidder du derhjemme og ærgrer over at det ikke er optimalt kørevejr, at track-day eller racersæsonen endnu ikke er slået ordentligt i gang, at der egentlig ikke rigtig kan poleres eller skrues mere i din egen motorcykel, så er der i morgen mulighed for at få dækket et eventuelt brændende behov for et motorcykel-fix.

Lørdag d. 2. februar i tidsrummet 9.00-17.00 slår messecenteret i Fredericia – Vestre Ringvej 101 7000 Fredericia – dørene op for arrangementet FOREVER2WHEELS, hvor der udover udstilling af motorcykler også bliver mulighed for at gøre en god handel da en række udstillere vil have ryddet op på lagrene, hvilket betyder attraktive tilbud for de besøgende.

Derudover bliver der løbende gennem dagen trukket lod om en række præmier, for dem som ved indgangen har udfyldt den udleverede seddel og smidt den i boksen ved informationen.

Hovedpræmien er intet mindre end en motorcykel, nemlig en airbrushet Kawasaki ZX10, og her sker udtrækningen kl. 15.30 i hal E.

Indgangsbilletten koster en flad hundredekroneseddel, og børn under 15 ifølge med voksne træder ganske gratis over dørtrinnet.

Bliver du den heldige vinder af en ZX10’er i Fredericia i morgen?

Læs mere om arrangementet her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Forever2wheels slår dørene op i morgen

  1. ærgeligt at et så godt arrangement kun finder sted på én dag og kun i Jylland, øv…

  2. Lige så meget øv, at Scandinavian Custom Show kun finder sted i Bellacenteret…..;-), det skal vi andre jo også rejse efter. Om det er én dag, eller flere er lidt ligegyldigt, det kan klares, om end det bliver en lang dag.

  3. Du gik ikke glip af det helt store. Jeg var afsted og må nok sige at jeg blev noget skuffet. Det var mere stumpemarked end motorcykeludstilling. Og den der ZX10ér i deres lodtrækning var en gammel 87èr med 76000 km på klokken som man skulle betale 15000 kr i afgift for at komme ud at køre på.
    Det var lidt tyndt synes jeg

  4. Jeg skal ikke på nogen måde retfærdiggøre, eller forklare på arrangørens vegne. Jeg vil blot nævne, at F2W ifølge mine venner og bekendte i H-D klubben, er startet på privat initiativ som et stumpemarked, der siden har udviklet sig til det det er nu, altså ikke en MC messe i traditionel forstand.

Skriv et svar

Giver børn en ny start