Fantastisk kur mod PMS - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fantastisk kur mod PMS

Sæsonen skydes ind med mc udstilling
CO
22/02-2017 kl. 06:00

Ja, PMS joken (Parked Motorcycle Syndrome) er jo nok ved at være lidt fladtrådt efterhånden, men ikke desto mindre er mange af vi motorcyklister stadig ramt af lidelsen, og glæder os hver eneste morgen over afrivningskalenderens vægttab.

Vel har nogle kørt gennem vinteren, og ind imellem har der været mulighed for at hilse på nogle af vintervejenes sporadiske motorcyklister, som ikke er únderlagt forsikringsmæssige restriktioner.

Men rigtig mange af os har fortrinsvis brugt tiden på vedligeholdelse, ombygning, opgradering, og snak om hvor fedt det bliver når tændingsnøglen langt om længe drejes.

Her på matriklen kan ikke engang udsigten til en snarlig, forhåbentlig sidste, krampetrækning fra vintervejret med spådom om snestorm lægge en dæmper på begejstringen.

Motorolie og filtre er skiftet, dæktryk tjekket, kølevæsken kontrolleret, alt hvad der kan smøres er smurt, og sidst men ikke mindst har opladeren den sidste tid gået på omgang mellem de opstaldede modellers batterier.

Vi bliver flere

Med nær ved 155.000 indregistrerede motorcykler i fædrelandet, er vi flere end nogensinde før. Motorcykelforhandlerne melder tilbage om stigende interesse for vores fælles passion, og der er forrygende fart over feltet på det private brugtmarked.

Mulighederne for at få en hyggelig sludder med ligesindede ved træf, kørekurser og andre arrangementer har aldrig været større… og hvis der er noget motorcyklister er gode til, så er det at dele historier, velmente råd, erfaringer og fantastiske tur beretninger.

Kan du ikke vente til sæsonens officielle åbning og trænger til at se nærmere på årets nyheder, ævle om, røre ved, eller prøvesidde en spændende mc, så kan du i den kommende weekend få et hurtigt fix i selskab med andre trængende.

Motorcykeludstilling

Den store motorcykeludstilling løber af stablen i den kommende weekend i Lokomotivværkstedet i København, hvor du kan se et bredt udvalg af årets nyheder inden for både motorcykler og udstyr.

Her finder du blandt meget andet Kawasaki Z650Ninja og Z900 som MagaCin for nylig prøvekørte, den nye Honda Fireblade udstilles i både standard og SP2 version, Ural, Harley-Davidson, 2017 Triumph Street Triple hvis betegnelse i mellemnavnet er vokset fra 675 til 765 med en startpris på 157.999,- danske dollars, privat ombyggede motorcykler, udstyr og meget mere.

Ses vi i Lokomotivværkstedet den kommende weekend til en sludder om motorcykler??….. Det håber jeg vi gør.

Læs mere om motorcykeludstillingen her.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start