State Prison Motorcycle Festival 2015 Horsens
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fængslet, en besøgsrapport

Flot og imponerende opsat, men desværre endnu ukendt motorcykel-festival
Tommy Rønn
19/06-2015 kl. 21:30

Et besøg på State Prison Motorcycle Festival i Horsens imponerede de udsendte fra MagaCin. State Prison Motorcycle Festival kan bedst betegnes som en musikfestival, specielt tilpasset motorcyklister og kulturen omkring dem.

Der er et fint udstillingsområde, med flere udstillere, og de fremmødte udstillere og stande var alle flotte og i en klasse der oftest kun ses på store udstillinger.,

Musikken og sceneområdet kan næsten gøre Roskilde, Skanderborg og Northside misundelige. Her er plads til de største bands og rigtig mange tilskuere foran musikken, og lyden er i absolut top. State Prison Motorcycle Festival er en rigtig musikfestival.

Det eneste State Prison Motorcycle Festival mangler er gæsterne. Besøgsmængden er lidt tynd hvilket er svært at forstå når dette flotte arrangement besøges. Vi kan ikke huske vi tidligere har besøgt et så flot arrangement tilpasset de danske motorcyklister. Alligevel var der let trist og tomt på festival-området, hvilket er en gåde med de perfekte omgivelser ved State Prison Motorcycle Festival. Arrangementet fortjener flere gæster til lørdagen.

Vi håber State Prison Motorcycle Festival vil forsøge igen i 2016, og at danske motorcyklister til næste år er mere vidende om dette store projekt for det fortjener at få en stor fremtid i Danmark.

Del med en ven

0 personer snakker om “Fængslet, en besøgsrapport

 1. Ikke så mærklig det er tomt for jeg fand først ud a der var noget for under en uge siden. Hvis de vil lave det skal de måske også fortælle om det!

 2. De har så også reklameret med det i over et år, så det er skam ikke fordi de ikke har forsøgt.

 3. Hørte først om det i klubben tirsdag til fællestur hvor en af gæsterne fortalte om fængelset. Ingen fra klubben vidste om det før så det var desværre for sent for det lyder eller spændende og en tur vær.

 4. Jeg brillerer selv ved fravær pga. sygdom, men festivalen har da været slået op på bla. Magacin flere gange, på Facebook, i Touring Nyt og masser af andre steder, så jeg forstår ikke, at det ikke skulle være spredt i MC verdenen. Det må tilfældigheder, at nogle ikke har hørt om det.

 5. Kender en der var der torsdag og det skulle have været mere kedlig end lunken havergrød og helt tom på træffet så jeg findeer sgu nok på noget andet med kammierne

 6. Mon ikke folk hellere vil ud og køre og se lidt på verden? De 695,- + mad og drikkevarer til en partout-billet rækker langt til benzin, broer osv. Pengene er bedre brugt på at køre end at tåge rundt på en festplads og tylle bajere. Efter min mening er træf (specielt et dyrt et som dette) noget der hører fortiden til!

 7. Læs nu artiklen, det er ikke et træf men en festival. Hvor mange festivals kommer man ind for kun kr. 695,- med det opsæt?

 8. Synes nu også det har været rimeligt godt dækket i motorcykelmedierne. Både Motorrad og Touring-Nyt har da haft annoncer med det.
  Og ja, det er arrangeret som en festival, men markedsanalysen har ikke været god nok.
  Når motorcykelister mødes over en weekend, med telt og øl-hygge, så vil det altid være en motorcykeltræf, set med dennes øjne. Og det uanset hvor store navne der spiller.

  Er man ikke motorcykelinteresseret, er det også svært at se hvad interesse denne festival har. Spillelisten har ikke ligefrem aktuelle navne, og hvorfor dog gå og se på udstillinger med motorcykler og udstyr?
  Og hvis man er interesseret i musikken som det primære, så ville man nok være taget på Copenhell.

  Ja, det kaldes en festival, men for motorcykler er det stadig blot en MC-træf, som endda er ganske dyrt.
  Men rammerne er ellers fede nok til et regulært MC-træf

 9. Det jeg har hørt angår prisen, det er for dyrt siger de. for på et mc træf kommer man gratis ind og køber så mad og drikke hos værten, det er så der de tjener lidt håndører.
  Der er helt klart annonceret meget for det, har set det næsten dagligt, men i den klassiske skrevne presse har der måske ikke været noget.

Skriv et svar

Giver børn en ny start