Fællestur: Kalder alle Ducatisti - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fællestur: Kalder alle Ducatisti

På lørdag inviterer Ducati til fælles kørertur for entusiaster over hele verden.
Steffen F. Olesen
01/05-2024 kl. 05:48

WE RIDE AS ONE!
Det er overskriften på lørdag for Ducati-entusiaster over hele verden, som inviteres til at deltage i en fejring af deres fælles passion.

“We Ride As One” er et eventyr uden grænser, som forener entusiaster fra alle kontinenter. Fra London til Medellín, der passerer gennem Madrid, Newport Beach, Auckland, Zagreb, Rio de Janeiro, Bangkok, Tarlac og mange andre byer, alle klar til at fejre deres fælles kærlighed til det Bologna-baserede motorcykelfirma.

Sådan beskriver Ducati selv fejringen.

En fejring som her til lands kommer til at ske fra Ducati Copenhagen i Søborg kl. 11:00, hvorfra der bliver kørt en snoet rute rundt på Sjælland med flere stop undervejs, hvor der bliver tid til hyggesnak, dækspark og lidt godt til ganen, før deltagerne samles ved endestationen ved Skjoldenæsholm Slot ca. kl. 15-15:30.

Bemærk: For at gøre livet lidt lettere for arrangøren, bedes du tilmelde dig via dette link.

Deltagerne opfordres også til at skyde en ordentlig omgang billeder på turen, og poste dem på sociale medier under hashtagget #WeRideAsOne, så Ducati kan dele dem på sin officielle Instagram-kanal.
Og det ville da også være lidt fedt at se Danskere i den næste version af nedenstående video.

Vælger du at køre på den helt store klinge, så kan du eventuelt bruge We Ride As One-eventet som opvarmning til Ducati World Week, der udover præsentation af næste års nyheder også byder på et kæmpe arrangement på Misano World Circuit Marco Simoncelli d. 26. – 28. juli, hvor Ducatisti fra hele verden samles til en massiv festival med paradekørsel, gode tilbud, hårdkogte racerkørere fra kongeklassen, en masse aktiviteter og et såkaldt Night Party.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start