Event Park Danmark inviterer til træf - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Event Park Danmark inviterer til træf

Event Park Danmark byder alle velkommen første mandag i måneden fra 3. maj til 6. september
Steffen F. Olesen
02/02-2021 kl. 21:52

Med et år præget af restriktioner og retningslinjer, har folkene hos Event Park Danmark lagt hovederne i blød, smøget ærmerne op og taget arbejdshandskerne på.

For selvom det over flere omgange gennem 2020 desværre ikke har været muligt at afholde arrangementer i samtlige af parkens mange sektioner, har det bestemt ikke betydet at holdet som står for den daglige drift har fået mere fritid.

Parken er – som vi nævner i videoen her under – konstant under udvikling, og noget tyder på, at ikke engang fantasien sætter grænser i Løsning nær Horsens, men snarere pladsen.

Senest er folkene i parken kommet på den idé at udvide ATV-sektionen.
Det betyder, at det i den kommende sæson er muligt, at begive sig ud i ikke ringere end ATV Adventure Extreme, hvor deltagerne på de nyindkøbte Honda TRX 420 med firehjulstræk, automatgear og hold nu fast… servostyring, skal forcere forskellige forhindringer.

Udover at være dybt optaget af at udvikle slaraffenlandet i Midtjylland, er både lederen af den daglige drift Heidi Friis og indehaver Brian Jensen begge passionerede omkring motorcyklisme, og derfor har de også noget i ærmet til sæsonstart.

Ifølge Heidi skal sæsonen naturligvis skydes ordentlig i gang, og det gøres med nedenstående udmelding.

Event Park Danmark inviterer motorcyklister til træf

Event Park Danmark, som ligger i hjertet af Danmark, nærmere betegnet i Løsning (mellem Horsens og Vejle) inviterer til MC træf den 1. mandag i måneden fra maj til september 2021.
Træffet finder sted på den store p-plads ved parken, Frederikslystvej 35, 8723 Løsning.

  • 3. maj 2021 kl. 18.00-21.00
  • 7. juni 2021 kl. 18.00-21.00
  • 5. juli 2021 kl. 18.00-21.00
  • 2. august 2021 kl. 18.00-21.00
  • 6. september 2021 kl. 18.00-21.00

Heidi Friis som tidligere har drevet Friis MC i Horsens og efterfølgende blev ansat hos Jensens Motorcykler Horsens er initiativtageren, som står klar til at byde velkommen fra maj måned.

“Jeg er i gang med at opbygge Event Park Danmark, men savner alle de fantastiske motorcyklister, så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk” udtaler Heidi.

Event Park Danmark viser stedet frem, byder på gratis kaffe og Madbixen vil stå klar med en bod hvor aftensmaden kan købes.

Derudover vil hver aften have forskellige tiltag, som prøvekørsler, foredrag m.m.
Mere om dette vil kunne følges på Event Park Danmarks facebook side – www.facebook.com/eventparkdanmark.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start