MC-rejse med MagaCin og 123motor til alperne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En succes gentages – vores læsere skal forkæles

Rejse til alperne gentages i 2013
Webmaster
18/01-2013 kl. 11:45

Turen går igen til Østrig og Italien, og igen er det MC Travel der er teknisk arrangør. Med MC Travel som teknisk arrangør er formalia som rejsegarantifond og andre vigtigheder på plads.

Igen i 2013 bliver det en tur til fantastiske hoteller udstyret med wellness, og placeret ved nogle af alpernes bedste veje. Veje som naturligvis skal gennemkøres. Og igen bliver der holdopdeling, så de der gerne skynder sig kører sammen, og de der gerne vil nyde naturen undervejs følges. Begge hold naturligvis med fast turleder.

 De fine wellness muligheder benyttede ingen i 2012, men måske deltagerne er mere friske i 2013.

Turen er planlagt med start og slut fra München, hvor vores guides vil mødes med jer ved et hotel syd for Munchen. Således er det valgfrit om du vil køre hele vejen ned til vores mødepunkt, eller om du vil tage toget med Deutsche Bahn fra Hamburg til München.


De lune sommeraftener skal igen bruges på god mad i rigelige mængder, samt lokale drikke. Alle hjælper med løgnhistorier og underholdning. Ydermere kender guiderne de lokale, så en oplevelse ud over det sædvanlige er sikret.


Pris pr. deltager: DKK 3.995,-

 

Prisen indeholder:
6 hotelovernatninger i dobbeltværelse.
6 gange morgenmad.
6 gange aftensmad.
2 danske guides under turen.
2 lokale guides.
Betaling til garantifond.

Bemærk tillæg for enkeltværelse DKK. 2.395,-

Rejsetermin fra d. 29. juni til d. 5. juli 2012.

Yderligere information følger snarest her på siden. Igen i 2013 vil der være begrænset antal pladser.

Del med en ven

0 personer snakker om “En succes gentages – vores læsere skal forkæles

 1. God fornøjelse, var med sidste år, det var fedt. Husk at tage et FDM kusus inden, ellers kan du ikke følge med, hverken på det "langsomme" eller det hurtige hold 🙂

 2. Henrik: Jeg skal nok gøre mit bedste for at trække tempoet på det ene hold ned så der bliver tid til både at nyde udsigten og tage billeder 🙂
  /Thomas

 3. schwartz 21/1 Det bliver super at komme afsted igen,med støttehjul.Så man kan få hele turen.vi ses.poul erik

 4. Fedt FDM kursus i April og afsted sydpå i Juni, livet er nu dejligst på 2 hjul
  /Jan

 5. hej venner ? er der nogen der har hørt fra michael, om der bliver en tur. Først i januar skrev jeg en mail,og fik svar at jeg ville høre nyt start feb. Jeg har ikke hørt noget??/poul erik

 6. Michael må se at få meldt ud, så folk ikke finder andre arrangementer. Der er ikke engang instrukser til hvordan man kan tilmelde sig på siden endnu. Jeg ved Tommy arbejder på sagen.

  Poul Erik: Jeg er tilmeldt FDM B i april. Kommer muligvis ikke med på samme hold, men arbejder på det. Hvis ikke, kommer jeg i det mindste forbi og siger hej.

  /Thomas

 7. hej Thomas det lyder godt. Ebbe kommer også på hold B 29-30 april./poul erik

 8. hej alle intreserede til østrik/italien turen, jeg har endnu ikke hørt noget fra verken michael eller tommy.så det kan jo være man skal vende blikket mod haderslev mc tours der har en tur i uge 35 til 4299 kr det er lidt træls, når man har haft et helvedes bøvl med at få fri i uge 27 /poul erik.

 9. Rolig nu, så må Tommy jo lige vise noget initiativ. Vi kan jo ikke nøjes med det næstbedste når vi skal på tur.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start