En skøn dag på FDM Jyllandsringen - Legedag og kursus 2014
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En skøn dag på FDM Jyllandsringen

Vi var i godt selskab blandt 53 livsglade MagaCin læsere.
Tommy Rønn
07/08-2014 kl. 21:00

Dagen i dag var dagen hvor årets 2. MagaCin og 123 dag skulle gennemføres på FDM Jyllandsringen. Helt fantastisk var det at se de over 50 livsglade motorcyklister møde op til arrangementet, med højt humør og glade ansigter. Sådan kender vi de ægte motorcyklister, der magter fælles fodslav trods geografiske og sociale forskelle. Mange tak for det.

Også tak til MC Touring Club, og andre instruktører, der smed hvad de havde i hænderne for at hjælpe med at give alle deltagerne en god oplevelse.

Også godt at se MC1 på pletten med Scorpion styrthjelme til test og prøveture for alle. Noget sådan er med til at tegne prikken over i´et.

På MagaCin har vi allerede besluttet at der vil komme flere sådanne dage i 2015. Som flere deltagere påpegede, skal vi bare komme igang med at arrangere.

Håber deltagerne er helt høje i hatten efter en sådan dag, for det er vi.

Lige nu bakser vi med endnu en MagaCin rejse i januar eller februar, til Spanien på lejede motorcykler. En tur hvor der skal køres tusinder af sving i 20 graders varme. Håber en sådan tur kan tiltrække interessenter.

Vi ses snarest til endnu et MagaCin arrangement.

Del med en ven

0 personer snakker om “En skøn dag på FDM Jyllandsringen

  1. Synes det var en skøn dag på Jyllandsringen og er godt arrangement.
    Dog kan jeg ikke forstå at der ikke var flere piger med ! Vi er da en del piger, der kører mc.
    SÅ PIGER – kom nu – det er hamrende sjovt

  2. Super dejlig dag, min første tur på bane, men ikke den sidste. Jeg så nogle unge mennesker der optog os på video, er der mulighed for at se eller købe optagelserne. Mvh. Grus

Skriv et svar

Giver børn en ny start