FDM Jyllandsringen - En helt fantastisk dag
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En helt fantastisk dag på FDM Jyllandsringen

Brugerne på MagaCin og 123 er glade mennesker og godt selskab
Tommy Rønn
12/08-2013 kl. 12:00

Lørdagens kørekursus, arrangeret for vores brugere, blev en rigtig dejlig dag for både vores brugere, men så sandelig også for medarbejderne. Alle var monteret med det store smil, trods lidt drilleri fra vejrguderne.

Kurset var af mestersvinger og grøn-klasse typen, hvilket betyder slangekørsel i pas af 20 minutter, med efterfølgende spørgsmål og evaluering. Ikke den bedste undervisningsmetode til indlæring i dybden, men udmærket hvis læring og leg skal kombineres. Kombination af læring og leg var netop målet med dagen. Ydermere kan denne kursusform holde instruktørantal i bund, trods mange kursister. En nødvendighed for at holde prisen i bund.

Flere af deltagerne ønskede at vi skulle afholde flere sådanne kurser årligt, da prisen på kun godt halvdelen af tilsvarende kurser er tiltrækkende, og da FDM Jyllandsringen ubetinget er en af Skandinaviens bedste baner. Vi forstår godt vores brugere ønsker dette, men MagaCin og 123 ønsker ikke at blive kursusudbyder. Kørekurser for danskere lader vi MCTC, DMC, MC Sikkerhed, Mestersvinger, FDM, og mange andre kompetente undervisere varetage.

Vores dag med MagaCin og 123 brugerne, vil altså i fremtiden også kun være en enkelt årlig begivenhed.

MagaCin og 123 takker de mange fremmødte for godt selskab dagen igennem.

Foto: Helle Thomsen, Tommy Rønn, Henning AN, Jan Elmelund Olsen

Video: Nikolaj C.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start