Kør MC uden kørekort dag - En bragende succes
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En bragende succes

Ungdommen vil køre motorcykel
Tommy Rønn
25/06-2011 kl. 13:30

Kør MC uden kørekort dag er, allerede midtvejs i arrangementet, en bragende succes. Mere end 50 havde allerede tilmeldt sig inden officiel start kl. 10.00.

Nu kl. 13.15 er mere end 175 kommet igennem booking-systemet, så det bliver spændende hvor højt deltagerantallet lander. Vi anslår der allerede har været 1.000 besøgende, da mange har medbragt venner og familie. Og så har der naturligvis også været mange nysgerrige forbi. Det er flere gæster end til mange racerløb på ringen.

Styrt har der været mange af, men ingen alvorlige, da alt kørsel er ved minimal fart. Heldigvis.

Det er helt klart ungdommen der vil prøve de tohjulede. Ikke mange fra den modne generation, har til videre fundet vej til arrangementet. Måske de sover længere end ungdommen og kommer de sidste tre timer.

Inden arrangementet var arrangørene, vi på MagaCin og 123mc, samt FDM og MCTC, tilfredse hvis 100 ville benytte sag af dette tilbud. Disse forventninger er altså allerede indfriede.

Del med en ven

0 personer snakker om “En bragende succes

  1. Rigtig fin dag! Jeg vil sent glemme den unge pige, der skraldergrinede hele vejen rundt på banen. HUN havde en plus-dag af de større.
    Eller de to unge piger fra Frederiksberg, tror jeg, der egentlig var på vej hjem, men som så kom tilbage og spurgte, om de ikke måtte prøve en tur mere, hvorefter den ene så væltede på 3'de omgang!
    Men stadig syntes, at det var pissefedt at køre mc!
    Herligt!

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start