Kør MC uden kørekort - Eftermiddagen blev stille
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Eftermiddagen blev stille

Danskere vil køre MC om morgenen
Webmaster
25/06-2011 kl. 23:15

Flot med 175 deltagere, til Kør MC uden kørekort dag, inden eftermiddagen rigtigt begyndte. Eftermiddagen betød dog ikke mange ekstra deltagere.

Dagen endte på 186 personer der prøvede at køre MC, før de overvejede påbegyndelse af kørekortundervisning. Vi ønskede 100, så resultatet er flot. Faktisk så flot at succes´en med garanti bliver gentaget.

Vi aflyste lidt, ellers planlagt, opvisning og leg i stuntkategorien, da dette ikke var passende efter vel meget larm fra gæsternes udstødninger og et uheldigt styrt udført af en deltager. Lidt ærgerligt.

Der bliver sandsynligvis en tilsvarende dag senere på året på FDM Sjællandsringen. Næste år vil vi gøre alt for at lave flere af den slags dage på både FDM Jyllandsringen, og FDM Sjællandsringen.

Dagen som helhed forløb i relativ god ro og orden. Ca 10 småstyrt blev det til, men der meldes heldigvis kun om menneskelige småskrammer.

Nogle grupper kom forbi, der mente de skulle imponere nybegynderne med højtråbende udstødninger og mange omdrejninger. Lige netop det der skræmmer de nye, og måske får nabolaget til at nægte sådanne arrangementer i fremtiden.

Måske er det som vores egen Michael “Skovhugger” Christiansen udtrykker det: “De er nok blevet taget fra potten for tidelig, og savner opmærksomhed.” Vi har intet problem med larm og omdrejninger, men tid og sted bør nok vælges med omhu.

Man kan kun håbe fremtidige arrangementer plejes, og ikke generes, af gæster og nysgerrige.

Del med en ven

0 personer snakker om “Eftermiddagen blev stille

  1. Ja, der var lidt tomt om eftermiddagen, omvendt bragte det nogle af de usikre piger op på motorcyklerne, med endnu en succes-oplevelse for dem!
    En herlig dag!

  2. Skønt arrangement. Takker for det Magacin. Problemet er at begge mine unger nu vil have kørekort og motorcykel. Betaler Magacin for det ? 😉

Skriv et svar

Giver børn en ny start