Det store jyske tilløbsstykke hos Xpedit i Ølgod
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Det store jyske tilløbsstykke

Over 3.000 besøgte Xpedit åbent hus i weekenden
Webmaster
17/04-2016 kl. 20:00

Det nye store BMW-hus, pølser og fadbamser, kunne få BMW og andre mærke-plioter op af lænestolene i weekenden. Trods regulær trist forårsvejr valgte over 3.000 motorcykel-interesserede at besøge det nye store BMW-hus i Ølgod.

Lysten til prøve de mange BMW maskiner var stor blandt gæsterne. Kun 10 minutter kunne det blive til, når maskinerne skulle prøves hvis alle skulle igennem de lange ventelister.

Det var tydelig at mange gæster ikke var forbi for at handle motorcykel, men for at se det nye, og meget omtalte, BMW-hus. Forståeligt da BMW-huset i Ølgod er en imponerende oplevelse.

Nu bliver det spændende om BMW forhandleren i Farum kan følge op på de flotte besøgstal når de næste weekend åbner dørene for kunder og gæster. Det magter de næppe, da de ikke kan prale af et flot nyt BMW-hus.

Del med en ven

0 personer snakker om “Det store jyske tilløbsstykke

  1. Mænd på 55+ kører enten BMW eller HD. Den ene gruppe elsker at køre motorcykel. Den anden gruppe elsker at blive set og hørt køre motorcykel

  2. Tjah. Når børnene er flyttet hjemmefra og huset er ved at være betalt, hvorfor så ikke forkæle sig selv, mens man stadig kan holde balancen :0)

  3. Jeg er altså ikke 55, men derimod kun 26 og jeg køre glædeligt BMW 🙂

Skriv et svar

Giver børn en ny start