Det helt rigtige - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Det helt rigtige

Aarhus arrangement ramte plet
Webmaster
16/04-2012 kl. 19:00

Lørdagens arrangement i Aarhus C, arrangeret af handelsforeningen, Aarhus Stiftstidende samt en flok motorcykelforhandlere og motorcykelklubber, endte i langt større succes end forventet. Selv vejret leverede det fineste solskin.

Forhandlerne, bl.a. Rydbergs MC og Friis MC, udtaler et der var kæmpe interesse for de tohjulede blandt byens gæster og handlende. Det der gør et sådan arrangement til så stor en succes er, ifølge forhandlerne, at det er mange andre end regulære motorcyklister der kommer forbi, stiller spørgsmål og undersøger de mange motorcykler.

Det er netop de nye og kommende motorcyklister der er spændende for branchen. Gennem mange år er gennemsnitsalderen på de danske motorcyklister steget, til de nuværende næsten 50 år. Kommer der ikke nye motorcyklister til snart, ender alle danske motorcyklister på kirkegården, døde af alderdom. MagaCin havde også en stafet på stedet, der uddelte de sidste 1.000 eksemplarer af Livsstil på 2 hjul.

Den slags arrangementer kunne Danmark bruge mange flere af, og heldigvis er arrangørene i Aarhus så imponerede, så det allerede nu er besluttet er gentage projektet i 2013.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start