BMW Motorrad Days 2014 - Stort som altid
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Det gigantiske MC træf

BMW Motorrad Days er gigantisk og altid ordnede perfekte forhold
Tommy Rønn
05/07-2014 kl. 15:00

MagaCin er i disse dage i Garmish-Partenkirchen til BMW Motorrad Days.

Over 40.000 personer til et MC træf, hvor festerne foregår indendørs i telte og byen med kun 27.000 indbyggere magter at huse de mange gæster. En imponerende bedrift af BMW og Garmish-Partenkirchen.

Nogle danske træf kan godt være præget af fulde deltagere, urin i krogene, brændere og kørsel uden hjelm. Disse har også egen charme, men BMW Motorrad Days er anderledes. Næsten en slags MC-træf på luksusklasse. Deltagerne drikker øl, men er ikke døddrukne. Deltagerne kører fællestur, men det foregår kontrolleret og alle med styrthjelm. Boksekampe er ikke eksisterende.

Det er ikke megen tvivl om BMW Motorrad Days er en oplevelse for alle motorcyklister, og bør prøves af dem der gerne kører ud til hyggelige oplevelser på motorcykel.

Over 100 udstillere viser udstyr og tilbehør frem. Der er næsten ufattelig mange flotte ombyggede motorcykler overalt på træfpladsen. Stuntshow og dødsdrom er naturligvis på plads. Og bedst af alt. Alt er gratis, både indgangen og de mange shows og oplevelser.

Et helt telt indeholder alle de klassiske og historiske BMW maskiner. Alt fra gamle racere og til de klassiske 70´er boksere er repræsenteret.

Også prøveture på alle de nye BMW maskiner kan man nyde, helt gratis. Selv en endurobane kane gennemkøres på en af de mange BMW GS modeller.

Jo BMW Motorrad Days er en stor oplevelse for alle med 2 hjul i hjertet.

Også for os journalister er dette et spændende arrangement. Specielt den nye BMW Roadster Concept er helt fantastisk i levende live. Kommer den på BMW produktprogrammet kender vi mange der vil blive glade.

Del med en ven

0 personer snakker om “Det gigantiske MC træf

  1. Foruden selve træffet i Garmich er der også gratis "Warm up Party" hos BMW i München fredag aften. Her er der live music og stunt optræden mv. I forbindelse med touring i alperne var jeg der både i 2013 og 2014……og ja……det skal bare opleves.

Skriv et svar

Giver børn en ny start