MC-Rejse: Medlemsrejse i den rene idyl med gode veje
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den rene idyl

På de bedste veje med to erfarne motorcyklister
Webmaster
22/06-2012 kl. 13:30

På fredag går turen mod alperne for en flok af MagaCin´s læsere. Forude for gæsterne ligger en hel uge med kørsel på kringlede veje, besøg hos KTM fabrikkerne, testkørsel af Husqvarna, besøg på Porsche museet og meget meget mere.

Hotellerne er alle af højeste standard, med egne restauranter og naturligvis wellness, så de værste muskelinfiltrationer grundet kørsel, kan afhjælpes i spabadet med en kold velskænket fadøl.

Guiderne er to herrer med alen lang erfaring i kørsel på motorcykel, og i alperne. Det er Danmarks p.t. to eneste chefredaktører på motorcykel-magasiner, nemlig vores egen Tommy Rønn, og Gunnar Skrydstrup fra MC Touring Club. Tommy har i sine unge dage boet midt i de Østrigske alper, og Gunnar her kørt disse veje et utal af gange i sin karriere.

At Østrig fra næste uge lover 30 grader og sol gør næppe rejsegæsterne mindre glade.

Hvis du også kunne tænke dig at deltage er der muligvis plads. MC-Travel på +45 4013 1626 kan oplyse om det er mulig med en bookíng her i sidste sekund.

MagaCin sender naturligvis udstyret med, så vi andre også kan komme med til alperne, på KTM osv. Noget vi kommer til at sende i et af vores næste programmer. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start