Den gigantiske motorcykeludstilling 2017 i København
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den gigantiske motorcykeludstilling 2017

Flere og større udstillere end vi tidligere har set i Danmark
Webmaster
11/11-2016 kl. 18:45

Vanvittig stor tilslutning til Danmarks Største Motorcykel Udstilling. Allerede nu er næsten alle udstiller m2 i den 9.500 m2 store udstillingsområde booket. Dertil kommer mange tusinde m2 udenomsområde. Og her er de 4 hjulede bandlyst. Dette er en ren motorcykel-udstilling. Det betyder flere og større motorcykel-udstillere end vi tidligere har set i Danmark til motorcykeludstilling.

Der vil blive rigelig at se på, men det vil også betyde trængsel mellem standene. Ud af de 9.500 m2 udstillingsområde er de 500 m2 reserveret til demobane, hvor diverse motorcykler kan prøvekøres.

Der bliver også en mængde salg på udstillingen. Det betyder messetilbud i store mængder, til priser alle kan forstå. Så ikke nok med at nye motorcykler og udstyr udstilles, du får også mulighed for at købe noget nyt udstyr til sæsonen.

Arrangørene forventer op mod 20.000 gæster.


Se mere på facebook her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Den gigantiske motorcykeludstilling 2017

  1. Pst. Bare til info.
    I Herning er det hverken gigantisk eller vanvittigt – bar møj stor.
    27000 kvm. udstilling med både to- og firhjulede.

  2. Jeg var i Herning sidste år. Sikke noget lort for kun 1/2 hal ud af 3 var med kværne og ingen køb og salg. Så det var måske 4500 kvm til kværn og nok 22500 til ligegyldige biler. Jeg tager til udstilling for kværn ikke for madkasser som er det der fylder mest i Herning.

  3. Men det h-mt lyder fed. Måske man skal tage lørdag det ene sted og søndag det andet 😉

  4. Herning er IKKE en MC udstilling men en biludstilling med lidt plads til MC´er. Var der sidste år så jeg ved det. Der var kun de største MC mærker og intet udstyr. Den er mere til bilfolket.

  5. Herning var en BIL udstilling med noget MC sidste år. Det skriver det bliver igen. Der var ingen messetilbud overhovedet. Det bør de gøre bedre.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start