MC-dag på Bakken: Danskere sætter retning mod Bakken
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Blærerøv og Pjerrot åbner MC-dag på Bakken

MC- og motorglade danskere sætter lørdag hinanden i stævne på Bakken
Tommy Rønn
25/04-2013 kl. 21:30

Tusindvis af motorcyklister og andre MC- og motorglade danskere sætter lørdag hinanden i stævne på Bakken til Yamaha på Bakken 2013 

Prøvekør 15 af de nyeste Yamaha motorcykler og scootere eller en af de frække firehjulede ATV’er på Bakkens P-plads. Se udstillingerne af motorcykler, scootere, ATV’er, bådmotorer og vandscootere foran Friluftsscenen. Oplev spektakulært motorcykeloptog gennem Bakkens gader og stræder anført af Mads ’Blærerøv’ Christensen og Pjerrot. Overvær trial-eksperten Mikkel Brades forrygende  MC-stuntshows. Og deltag i skattejagt og konkurrencer med massevis af præmier.

Det er nogle af de oplevelser, som venter publikum på Bakken lørdag den 27. april. Her bliver forlystelsesparken nemlig omdannet til en veritabel motorcykeludstilling, når den danske Yamaha importør sammen med forhandlere og klubber landet over i samarbejde med Bakken byder velkommen til ’Yamaha på Bakken 2013.’

Prøvekør 15 motorcykler og scootere

Dagen starter allerede fra kl. 9:30, hvor publikum kan prøvekøre 15 forskellige Yamaha motorcykler og scootere – herunder spændende 2013-nyheder som FJR 1300A, XJ6-N, FZ8 og Xenter 150. Prøvekørslerne foregår på en afmærket bane på Bakkens P-plads.

Desuden kan man prøvekøre ATV’er på en særlig bane, ligesom børn fra 4 år og opefter har mulighed for at prøvekøre små  ATV’er på deres helt egen bane. 

Motorcykeloptog inde på selve Bakken

Når Bakken åbner kl. 12:00 stiger Pjerrot og Mads ’Blærerøv’ Christensen på to af motorcyklerne og kører i spidsen for de udstillede 30-40 motorcykler og ATV’er  i optog ad forlystelsesparkens gader og stræder for til slut at ende ved Friluftsscenen, hvor de byder velkommen til ’Yamaha på Bakken’. 

På pladsen foran Friluftsscenen bliver de mange maskiner udstillet resten af eftermiddagen sammen med Yamahas produktlinje af bådmotorer, ATV’er og vandscootere. Desuden præsenterer Bridgestone Dæk en udstilling af motorcykeldæk.

Andre steder rundt omkring på Bakken udstiller en række af landets Yamaha-klubber. Bl.a. kan man få en snak med Vmax Club Danmark, Virago Danmark, Yamaha Custom Club Danmark, Yamaha XS 650 Klub Danmark, All Stars MC Club og FJ Club Danmark. I Rutschebanens have  (inde midt i den gamle trærutsjebane) udstiller Mohowks MC, og der er mulighed for at blive fotograferet på en flot motorcykel sammen med Pjerrot.

MC-stuntshows

Kl. ca. 13, 14 og 15 optræder trial-eksperten Mikkel Brade med et forrygende MC-stuntshow. Trial er en MC sport, der er fuld af spænding og adrenalin, når motorcyklisten fx entrer den forreste stolerække og nærmest kører lodret op på Friluftsscenens gulv og forcerer de mest fantastiske forhindringer på sit tohjulede monster.

Under ’Yamaha på Bakken’-træffet trækkes der lod om en Yamaha Jog R scooter til en værdi af 13.000 kr. eller en mini crosser. Der er også mulighed for at vinde 12 kørekurser fra Tip Top Køreskole, samt diverse Yamaha tøj og udstyr. Vinderne trækkes kl. 16.30 ved Friluftsscenen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start