Bike Show: Herning og København en succes - Bike Show
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bike Show en succes

Bike Show i Herning og København viste en lys fremtid.
Tommy Rønn
01/03-2011 kl. 13:00

Samlet nåede udstillingen op på ca. 25.000 gæster. Disse tal er uden de mange der kun var til Supercross eller Speedeway. Altså kun udstillingsgæster.

Sammenholdes disse besøgstal med informationen om der findes ca. 90.000-100.000 motorcyklister i Danmark, som er indehavere af 140.000-150.000 motorcykler, må dette anses som en flot tilslutning.

Besøgstallet var delt ligeligt op, med ca. 50% i Herning og 50% i København.

Hvis f.eks tyskerne skulle opnå samme flotte resultat, ville de skulle mobilisere 666.660 gæster til en tysk udstilling, da de har små 4.000.000 motorcykler på vejene. Næppe sandsynligt.

Det mest positive var dog gæsternes lyst til motorcyklisme. Mange forhandlere og importører melder om kraftig fornyet interesse for de tohjulede. En interesse der ikke har været at finde de seneste par år. Det tyder altså på danskerne igen vil motorcyklismen.

For MagaCin og 123mc var udstillingen ikke samme succes, set med salgsbrillerne på. Og så alligevel. Vi havde hyret piger til uddeling af kort, men pigerne meldte tilbage at alle allerede havde kendskab til vores medier. Det er altså ikke nye kunder MagaCin og 123mc skal hente på udstillingerne, men kundepleje de skal bruges til. Meget positivt er det dog at vores navne allerede er fasttømret hos motorcyklisterne.

Nu mangler vi så bare lidt solskin og godt med varmegrader, så sæsonen kan skydes igang.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start