Bedste motorcykeludstilling gennem mange år - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bedste motorcykeludstilling gennem mange år

Genialt koncept der bør fortsætte
Tommy Rønn
22/03-2010 kl. 12:00

Samlingen af biler og motorcykler viste sig at være en rigtig god ide. Normalt når der holdes motorcykeludstilling, kan der tiltrækkes ca. 25.000 gæster. Hele 63.000 valgte at besøge Biler og motorcykler i Bella.

Fællesskabet med bilerne er godt, da mange billister har en gemt motorcyklist i hjertet. Det er altså blandt billisterne de nye motorcyklister skal findes.

Hvor var det skønt at se det kæmpe arbejde forhandlerne havde lagt i udstillingen. Deres messestande så rigtigt godt ud, og alle de spændende nyheder var fremskaffet.

Eneste der manglede var Lauge Jensen, der desværre måtte melde afbud grundet sygdom.

Det lover godt for MC sæson 2010.

Del med en ven

0 personer snakker om “Bedste motorcykeludstilling gennem mange år

  1. Konceptet er jo ikke nyt. Da jeg som 17-18 årig knejt var i bella for at se på biler, var der også en hal med MC udstilling. Her så jeg en 916 for første gang :o)

    Bilafdelingen var god, men desværre skuffede MC delen. Kan på ingen måde forstå hvorfor det er forhandlerne der udstiller, og ikke importørene. Samme mærke var på flere stande, fordi der var forhandlere der begge havde dette mærke i deres sergment. Gjorde det uoverskueligt.

    Få impotørene på banen, så det er mærkerne der udstiller, ikke forhandlerne. Og når importørene har tilmeldt sig, kan forhandlerne med dyre brugte MC'er komme til.

Skriv et svar

Giver børn en ny start