Bakkelukning 11. September - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bakkelukning 11. September

I den kommende weekend mødes danske motorcyklister til årets traditionelle lukning af Bakken.
CO
08/09-2022 kl. 13:10

Det føles ikke som specielt længe siden, at Bakken åbnede, og ved den lejlighed som altid fik besøg af det traditionelle optog af danske motorcyklister, som 8. April valfartede til begivenheden i stort antal.
Men tiden flyver, og den kommende Søndag er det endnu en gang blevet tid til at lukke bakken.
Lukning af Bakken i 2021 blev afviklet 12. September.

Der var Flot fremmøde til åbning af Bakken i foråret, og vejret burde efter DMI‘s forudsigelser ikke være nogen hindring for, at det samme bliver tilfældet ved årets bakkelukning.

DMI’s vejrudsigt for Søndag d. 11. September spår i skrivende stund behagelig temperatur, delvis solskin og yderst begrænset vind.

Stor tilslutning i år?
Med rigtig fint vejr kunne man sagtens forestille sig at arrangementet, som der kan findes uddybende informationer om i Facebook gruppen MC – Vi åbner og lukker bakken der har 2600 medlemmer, får stor tilslutning i år.
I Facebook gruppen der er linket til herover, kan interesserede finde andre at følges med fra forskellige opsamlingspunkter, eller alternativt selv foreslå et sted at mødes forud for lukning af Bakken.

Gruppens administrator Bente Wemmelund deler i Facebookopslaget, der er linket til via klik på billedet længere nede følgende informationer for årets bakkelukning:-

“Lidt info omkring turen:
Til jer der skal mødes rundt omkring, så husk at dukke lidt op før mødetiden…Der vil som sædvanlig være eskorte fra Nørrebrogade til Dyrehavsbakken via Tuborgvej og Strandvejen, og i år vil opmarchen ifølge Nordsjællands Politi starte fra kl. 16:30 med afgang mod Bakken kl. 19.00
Nordsjællands Politi opfordrer alle deltagende motorcyklister til at bruge deres sunde fornuft, køre efter forholdende og ikke være for aggressive, men være opmærksomme på de mange motorcyklister omkring en.
Hvis man følger optoget og politiets eller Hjemmeværnets anvisninger, kommer paraden til at glide godt for alle.
Så pas på jer selv og hinanden , husk at se jer for !!!!!!!
Endvidere vil jeg gerne bede jer alle om at huske hvis der fra politiets side gives ” grønt ” lys for at køre over for rødt i et kryds at man følger deres anvisninger og IKKE STOPPE !!!!DETTE GÆLDER NATURLIGVIS OGSÅ DEN ANDEN VEJ..”

Er man i tvivl om, hvor søndagsturen skal forlægges til i den kommende weekend, så kunne lukning af Bakken være en glimrende mulighed for en køretur enten alene eller sammen med vennerne.
Og derudover selvfølgelig også de hulens mange andre motorcyklister, der sædvanligvis møder op til årets lukning af Bakken.

MagaCin ønsker som sædvanlig alle deltagere en rigtig god tur, og krydser fingre for, at vejrudsigten holder stik.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start