Bakkeåbning fravalgt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bakkeåbning fravalgt

Lavt deltagerantal ved årets bakkeåbning
Tommy Rønn
26/03-2010 kl. 00:00

Årets første varme forårsdag, og alligevel vurderede politiet at der var mindre end 5.000 fremmødte i Nørrebrogade ved årets bakkeåbning. Det kan undre at ikke flere ønskede at deltage dette år. De bedste år kunne mønstre mere end 7.000 motorcykler.

Vi gætter på den lange og hårde vinter, og dermed den sene sæsonstart, har haft indvirkning på deltagerantallet. Ydermere har vejdirektoratet saltet den seneste uge, hvilket sikkert har holdt en del maskiner i garagen.

Uanset hvad, er det skønt igen at høre motorcyklerne på vores vejnet.

Desværre lover DMI ikke det bedste vejr søndag, når Hjejletræffet køres. Prognosen kan heldigvis stadig nå at skifte.

Del med en ven

0 personer snakker om “Bakkeåbning fravalgt

  1. Folk har måske også andet at bruge deres penge- og tid til, end at køre hen og åbne bakken, og kommer du f. eks. fra Jylland, så kan motorcyklisten nok bruge den tusse (benzin, bro, mad m.m.) til et for ham/hende mere relevant formål.

  2. Hmm jeg kunne altså ikke se den store forskel, der var altså en del. Jeg vil faktisk sige der var flere end fx. forrige år hvor det stod ned i stænger. Som sædvanligt var der motorcykler fra Bogmestervangen og helt ned til Rundelen. Godt nok var krydset Hillerødgade dette år holdt åbent, men det er altså kun 20 meter som var fri for motorcykler. Jeg tror bare kollonnen var bedre til at komme af sted i år. Syntes motorcyklerne kørte hurtigere ved Lygten end normalt, hvilket jo er positivt. Det plejer jo at gå i snegle fart ud til Bakken.

Skriv et svar

Giver børn en ny start