Auktion på 123mc.dk: Gør et kup!
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Auktion: Gør et kup!

Auktionen starter d. 2/9 kl. 12:00.
Webmaster
31/08-2019 kl. 10:00

40 motorcykler skal finde nye ejere i 123mc auktionen der starter d. 2 September kl. 12:00. 

Der er mange spændende motorcykler i auktionen, alt lige fra den klassiske Suzuki GT 500 til en rødglødende Ducati ST4, som alle har det til fælles at de søger ny ejermand. 

En medarbejder på 123mc vil konstant overvåge auktionen, og han vil gøre sit bedste for at alt fungerer og forløber korrekt. Men for en god ordens skyld må vi hellere nævne, at auktionssiden automatisk opdaterer med kort interval, så du kan se de seneste prisændringer.

Der er altså ingen grund til at opdatere siden i tide og utide, da dette blot vil belaste auktionen unødigt, og herved skabe større risiko for tekniske komplikationer.

Alle bud skal ske via internettet, og det betyder at du kan byde hjemme i sofaen, samt opsætte autobud som i de professionelle auktionssystemer hos de store auktionshuse. Du behøver altså ikke sidde foran skærmen i hele auktionens løbetid.

Husk at du som byder helt selv vælger størrelsen på dine bud, og det er derfor kun dig selv du efterfølgende kan takke for en god handel. 

Auktionen kan findes på 123mc.dk eller via dette link: www.123mc.dk/auktion/


Køretøjerne kan før og under auktionen beses hos CJ Handel – Rytterskolevej 16 (Skærup), 7080 Børkop – på nedenstående tidspunkter. 

Tirsdag og Torsdag fra 16-18 
Søndag d. 25/8 fra 16-18 

eller efter aftale på tlf. 30 73 73 00 eller [email protected]

Auktionsbetingelser: Denne auktion er en afhentning/engros auktion. Køretøjer købes som beset. Køretøjer kan beses hos udbydende forhandler frem til sidste auktionsdag. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start